2777
2789
عنوان

دلم مجردی رو میخواد🥲

1383 بازدید | 63 پست

خودم تنها، تو تختم ، اتاقم، آرامشم

چقدر زندگی هرچی میگذره سخت تر و غیرقابل تحمل تر میشه... چرا ادم تو هر دوره ای زندگیش قدر نمیدونه...

چرا فکر میکردم ازدواج کردن ته ته خوشبختیه !

چه بی عقل بودم!

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

میشه تایپیک اخرم‌رو نگاهی بندازید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته مگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دلم خاست ازدواج نکنم

مگه چند سالگی ازدواج کردی🥲

۲۱سالگی با همسرم اشنا شدیم ۲۲سالگی ازدواج کردم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
دلم خاست ازدواج نکنم

بهترین کارو میکنی 

البته قبل از ۳۰سالگی

بعدش خیلی بهتره برای فکر کردن به ازدواج و زندگی مشترک و بچه...

۲۱سالگی با همسرم اشنا شدیم ۲۲سالگی ازدواج کردم

مگه اختلاف دارین خیانت هس تو زندگیتون ؟!

اگه غیر ایناس ب خودت بیا تا دیر نشده...

ب خودت برس 

بیشتر از دیروز خودت و دوست داشته باش 

اولویت زندگیت خودت باش حتما 

چرا

خیلی مردا غیرقابل تحملن

اخلاقاشون، تغییر رفتارشون بعداز ازدواج و بچه دار شدن.

اصلا اونیکه دوران دوستی و نامزدی بودن نیستن

خیلی بی احساسن