2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

میدونی خیلی دلیل دارم براش شاید از نظر بعضیا مسخره بیاد 

اولیش خانواده بد 

دومیش کسی ک دوسش دارم مشتاقه بیاد خواستگاری ولی من امروز فردا میکنم دلیلشم اینه اینقدرررررر بدنم جای جوش و لکه داره که افتضاحه اصلا هم نمیره بیشترش هم کلوئد شده 

صورتم چن تا منافذ داشت رفتم دادم مزونیذلینگ کنه اومد بی حسی زد بهش حساسیت داشتم انگار کلا سوخته صورتم لکه های بزرگ حتی نمیتونم بیرون برم 

هیچ اعتماد ب نفسی ندارم چرا بقیه اینقدر بی عیب و نقصن دخترارو میبینم دست و پا همه چی تمیز چرا من اینجوریم😭😭😭😭😭😭😭 

صورتم خیلی سوز میده داره آتیش میگیره و قرمز شده هیچی هم خویش نمیکنه 😭😭😭😭 چرا من این مشکلتو دارم

والا مهم بخت و شانس ادم خوب باشه صورت مهم نیست قیافه قشنگ چیزی نمیاره خیلیا تو حسرت دوست داشته شدنن نه دیگه شما میگید میخاد بیاد خواستگاریت با اینکه قیافه خیلی صاف و خوشگلی دارن

والا مهم بخت و شانس ادم خوب باشه صورت مهم نیست قیافه قشنگ چیزی نمیاره خیلیا تو حسرت دوست داشته شدنن ...

با این بدن من آخه من چیکار کنم 😭🥲 انگار مریضی پوستی دارم فقط 

قرار بود خانپتدس منو ببینه اینقدر صورتم داغون شده که فکر نکنم تا ده سال دیگه خوب شه بتونم برم بیرون 

نمیشه اصلا واقعا دلم میخا خودمو بکشم چون راهی ندارم مسخره ب نطژ میاد ولی واقعا راهی ندارم از این همه ...

هیچ ادمی بی عیب نیست چرا میشه اما کم کم

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم