2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زر میزنه ولش کن  خودتو با حرف مفت بقیه نباز  من مثلا بت بگم واااای فردا میمیری؟ واقعا م ...

چقد حرفات قشنگه😍منم خیلی به تلقین و تاثیر کلام تو زندگی باور دارم

چقد آگاهی داری آفرین بهت

خدایا خیلی دوست دارم❤
چقد حرفات قشنگه😍منم خیلی به تلقین و تاثیر کلام تو زندگی باور دارم چقد آگاهی داری آفرین بهت

قربون شکلت 

اینارو بت میگم ک هیچوقت تحت تاثییر کسی قرار نگیری 

جز خدا و پدر و مادرت هیچکس صلاحتو نمیخاد 

هرکس دوس داره زندگیش بهتر از تو باشه پس با حرفاش تیپا میزنه ک با کله بخوری زمین و حال کنه 

نزار اونا ب مراد دلشون برسن تو با قدرتی ک خدا گزاشته تو وجودت ثابت کن ک هیچ احدی نمیتونه تورو مایوس کنه 

مایوس شدن صفت شیطانه نه ادمیزاد که اشرف مخلوقاته

نه اصلا اما اطرافیان حتی خانوادم اذیتم میکنن میترسم روش تاثیر بزاره از تنهایی میترسم وحشت دارم

نگران نباش گلم

اگه همدیگرو دوس دارین حرف بقیه نباید براتون مهم باشه روی عزت نفست کار کن ببین کجا واسه خودت کم گذاشتی فقط به فکر راضی کردن بقیه بودی 

خودتو دوس داشته باش 

خدایا خیلی دوست دارم❤
قربون شکلت  اینارو بت میگم ک هیچوقت تحت تاثییر کسی قرار نگیری  جز خدا و پدر و مادرت هیچک ...

انگار فرشته ای که خدا داره حرفای قشنگشو بهم میرسونه 

خیلی حال دلم خوب شد یه دنیا ممنون 

ان شالله زندگیت پر از خیر خوشی باشه .

خیلی خوبی🌱💝

خدایا خیلی دوست دارم❤
انگار فرشته ای که خدا داره حرفای قشنگشو بهم میرسونه  خیلی حال دلم خوب شد یه دنیا ممنون  ...

فدای دلت 

فقط حسم میگ خدا خیلی دوست داره 

خدا منو واسطه کرده این حرفارو بزنم تا حال دلت خوب شه 

فقط شکرگزارش باش و برای منم دعا کن 

انشالله حال دلت همیشه خوب باشه