2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همدیگه رو دوس داشته باشین ن 

اونی که عاشق هم بودیم از دوری من ناراحته ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

😂😂تو دوسش داری؟

دوست داشتن که نمیشه اسمشو گذاشت چون میترسم ولی حس خوبی دارم میدونین از اون پسراس که مطابق معیارمه و اخلاقشو دوست دازم 

جلف نیس معدبه به شدت 

یه بار یکی از پسرای به شدت مغرور و درسخون نمرمو پرسید منم درسم خوبه نمرمم خوب بود یهو پسره برگشت گفت خدایااا سلینم این نمره رو کرفته من از این کمتر شدم از حرفش ناراحت شدم ولی چیزی نفگتم بهش خداحافطی کردم بعد نگو محمدرضا با پسره بحثش شده که چرا همچین حرفی زدی بهش ناراحت میشه پسره خود اومد عذر خواهی  گفت محمدرضا میگه ناراحت شدی 

بخاطر. همین میگم معدبه کلا آداب معاشرت سرش میشه

آفرین خواستم واکنشتو ببینم.آخه تا خدا هست چرا آدم خودشو درگیر حس شیشم اینو اون بکنه این چرت و پرتا چ ...

یدفعه معجزه خدا رو دیدم از دل تاریکی و سختی نجاتم داده من کی ام که بخام نظر بدم فقط امشب خیلی دلم گرفته بود اومدم یکی یه چیزی بگه آروم بشه دلم امیدوارتر بشه خدا خودش میدونه

خدایا خیلی دوست دارم❤
توکل به خدا  خدا هوامو داره نمیترسم چون خدا رو دارم

زر میزنه ولش کن 

خودتو با حرف مفت بقیه نباز 

من مثلا بت بگم واااای فردا میمیری؟

واقعا میمیری؟

ببین تلقین یه مرض بزرگیه 

ک همچیو ممکن میکنه اگ تو تلقین کنی بدبختی بدبخت میشی اگ تلقین کنی خوشبختی‌خوشبخت میشی همون کاعنات ک میگن 

ولی دوست من ب حرف من خوب گوش بده 

ی حکایتی هست ک میگ 

ی روز ی مرده میره کتاب خونه کتاب بخونه و دست برقضا تا شب تو کتاب خونه مشغول کتاب خونی بوده بعد نمیفهمه ک همه رفتن و هیچکس نیست یهومیفهمه و برقا میره و با خودش میگه ای وای من تا صب میمیرم چون اینجا بستس و اکسیژنم کمه وای وای وای چه کنم میره میگرده میگرده میگرده به یه شیشه میرسه و اون شیشرو میشکنه و میگه اخیش تا صب زنده میمونم و میخابه راحت و صب میشه میبینه ک شیشه قفسه کتابخونه رو شکونه نه پنجررو و با خودش فکر میکنه و میگه من اگ اینو نمیشکستم خیالم راحت نمیشد با تلقینم خودمو میکشتم هرچند اگ میشکستم یا‌نه تا صب زنده میموندم 

پس تلقین ادمو میتونه زنده نگه دارره میتونه بکشه میتونه افسرده کنه میتونه خوشبخت کنه 

دیدتو عوض کن ذهنتو شست و شو بده ول کن حرف مفت بقیه رو هرکی خاست بهت ناامیدی یا فاز منفی بده بلاکش کن از همه جا از زندگیت ذهنت قلبت روحت فکرت ازززز همه جا حذفش کن 

زندگی ارزش اینو نداره با حرف بقیه خودتو ببازی 

خودت باعث برد خودت باش 

این حرفم با همه هست 

و اینک سعی کن ب بقیه روحیه بدی تا اینک ناامیدش کنی مایوسش کنی چون کارمااااا هست و بشدت دامن گیر

دوست داشتن که نمیشه اسمشو گذاشت چون میترسم ولی حس خوبی دارم میدونین از اون پسراس که مطابق معیارمه و ...

محمدرضا دوست داره ولی شاید خجالتیه یا خیلی باادبه

خدایا خیلی دوست دارم❤