2777
2789

چند وقته منو همسرم دوست داریم اینکارو بکنیم اما خیلی میترسیم،اطرافمون هم اصلا همچین چیزی رو ندیدیم،ما یه پسر داریم ،مشکلی هم برای بچه دار شدن نداریم،به نظر شما همچین چیزی امکان پذیره؟

یکی از اقوام ما بچه دار نمیشد یه بچه از بهزیستی آورد سال بعدش خودش بچه دار شد الان ۲ تاشونو داره 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ما داشتیم تو اطرافیان ولی خب زندگیشون از یه جا به بعد دیگه آرامش نداشت و پاشید یجورایی 

چون بچه هه فهمید و داغون شد وقتی متوجه شد اینا خانوادن و این هیچ ارتباطی نداره باهاشون 

با اینکه خیلی خوب بودن باهاش

عاشق خدا و عاشقان او❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=322335401]رفتارش با فرزندخوندش فرق داره؟[/QUOT

خیلی بیشتر از بچه خودش دوسش داره و روش حساسه میگه از پا قدم اون بچه دار شدم ولی خود بچه زاتا خیلی شیطون و بی ادبه بچه ی خودش آروم و با وقاره توی مهمونی ها هم بچه خودشو میاره، 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
شما اطلاع دارین درموردش؟

نه ولی یه جا شنیدم به اونایی که خودشون بچه دار میشن نمیدن میتونی سرپرستیش قبول کنی ولی نمیتونی بیاریش پیش خودتون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بنظر من حمایت مالی کردن این بچه ها امن تره تا آوردنشون توی خانواده خود آدم مگه اینکه بچه ی خونی ندا ...

حمایت مالی میکنم،اما قلبأ همیشه دوست دارم اینکارو بکنم،همسرم هم همینطوره