2777
2789
عنوان

این مدله حرف زدنه اخه ؟حق ندارم ناراحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری جلوی پسرداییم گف توچی میگی مثله رادیوخراب بچه بودیم ولی ناراحت شدم 

درکت میکنم قشنگ ادم میشکنه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

همینو بگو جلو خالم میگ کم نذاشتم فلان نذاشتم مام تا وقتی خونه پدری هستیم و هستم از احترام و ادب کم ن ...

برو موقق باشی ی بخت خوبم برا قسمت بشه ما از بس از بچگی سرکوفت زدن ریدن ب اعصابمون فرار کردیم از اون خونه الان هر روز زنگ میزنه ی بحثی میکشه وسط تا شب زهرمارمون میکنه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
من بخدا جونمم براش میدم،به دل نمیگیرم ازش ولی یه جایی واقعا آدم صبرش تموم میشه

دقیقا منم همینطور 

آدم از یه جایی به بعد خسته میشه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
دقیقا منم همینطور  آدم از یه جایی به بعد خسته میشه

بعدم بخدا هم خیلی بامعرفت تر از اون دوتام هم خیلی بیشتر هواشو دارمو دوسش دارم،همیشه هم من بیشتر ضربه خوردم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

برو موقق باشی ی بخت خوبم برا قسمت بشه ما از بس از بچگی سرکوفت زدن ریدن ب اعصابمون فرار کردیم از اون ...

قربونت برم مرسی عزیزم

وقتی خسته میشن دنبال بهانه واسه بحث هستن ولی نمیشه حرفی گف چون پدر و مادرن امیدوارم یه روی متوجه رفتارش بشه مامانم 

همینو بگو جلو خالم میگ کم نذاشتم فلان نذاشتم مام تا وقتی خونه پدری هستیم و هستم از احترام و ادب کم ن ...

برو دانشگاه راه دور راحت میشی

بعدم بخدا هم خیلی بامعرفت تر از اون دوتام هم خیلی بیشتر هواشو دارمو دوسش دارم،همیشه هم من بیشتر ضربه ...

من یه جاهای هواشو داشتم همیشه و همیشه

یه روز من آبجی ندارم یه داداش دوقلو دارو فقد باهاش اوکیم ولی خب نمیش چیزی گفت چون پسره راحت نبودم

رفتم ب مامانم گفتم با خودم گفتم حتما بین خودمون میمونه مث رفیقه برام تا بابام از سر کار اومد به دو دقیقه نکشید رفت همه‌چیز و گفت 😐💔

قربونت برم مرسی عزیزم وقتی خسته میشن دنبال بهانه واسه بحث هستن ولی نمیشه حرفی گف چون پدر و مادرن ام ...

کاش اول علم بچه داری رو آدما یاد بگیرن بعد بچه دار شن.هیچکدومه ما که با خواست خودمون تو این دنیا نیومدیم