2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق چى

اصلا به هیچ عنوان من متاهلم تو زندگی سختی زیاد کشیدم و الان ب شدت دلم برای روزایی ک تا صبح درس میخوندم و همه ی دغدغه ام درس و موفقیت و شغل ایندم بود تنگ شده به شدت..

به یاد اون روزایی ک بدون ترس از قضاوت با دوستای عزیز و مهربونم میخندیدم تنگه یا بدون اینکه بخام مسعولیت کسی رو قبول کنم ک ندید چقدر ب پاش میسوزم، و میسازم عشق فقط فکرتو درگیر میکنه و بهت سختی و دل شکستگی میده .. ولی درس یعنی پیشرفت یعنی همه ی دغدغه ات بشی خودت آخ خدا یادش بخیر

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اصلا به هیچ عنوان من متاهلم تو زندگی سختی زیاد کشیدم و الان ب شدت دلم برای روزایی ک تا صبح درس میخون ...

منم خيلى دلمتنگ شده واسه روزايي كه هيچ پسرى برام مهم نبود فقط درسم مهم بود 

منم خيلى دلمتنگ شده واسه روزايي كه هيچ پسرى برام مهم نبود فقط درسم مهم بود 

میدونم چی میگی عزیزم. ولی من ب خودم اومدم مطمعن باش هیچی و هیچکس از حال خوبت مهم تر نیست من فقط خواسته هام برام مهمه چون زمانی که خواسته ی اون برام مهم بود چیزی جز ضرر ندیدم بعد فهمیدم خودم از همه مهم ترم 

میدونم چی میگی عزیزم. ولی من ب خودم اومدم مطمعن باش هیچی و هیچکس از حال خوبت مهم تر نیست من فقط خواس ...

منم خيلى درسم مهمه اما فكر اون نميزاره بريدم از زندگى هيچكارى نميتونم بكنم كارم شده گريه

منم خيلى درسم مهمه اما فكر اون نميزاره بريدم از زندگى هيچكارى نميتونم بكنم كارم شده گريه

میپره از سرت قول میدم فقط صبر و زمان میخاد من میدونم تهش چیزی ام نیست ادما تا دست پیدا نکردن ب ی چیزی تو تب و تابش میسوزن همچین بهش رسیدن همون تب و تاب خاموش میشه بعضی وقتام دیگ نمیسازی باهاش. پس بدون ضرر نکردی. چند وقت دیگ ک بگذره پشیمون میشی از اینکه چرا برای چیزی ک اینده بهش بستگی داشت تمرکز بیشتری ب خرج ندادی 

میپره از سرت قول میدم فقط صبر و زمان میخاد من میدونم تهش چیزی ام نیست ادما تا دست پیدا نکردن ب ی چیز ...

اره اما تا كنكورم زمان زيادى نمونده اون هم دوسم داره و نميره ديگه موندم چكار كنم😭