2777
2789
عنوان

خانوما بیایید درد دل ...

275 بازدید | 76 پست

من شوهرمو خیلی دوس دارم یعنی به نظر خودم تو دوست داشتن به جنون رسیدم ولی همیشه از دستش یه گوشه از دلم شاکیم از هشت صبح میره سر کار تا هشت شب هشت تا میاد شام میخوره یه سوپر مارکت داریم داداشش تا هشت شب توش کار میکنه این تا شام میخوره میره در سوپر مارکت تا یازده دوازده شب بعدشم یازده دوازده تا ساعت دوسه میره خونه دوستاش 

کلا از شوهر بودن فک کنم سهمت فقط اسمشه😶توام با دوستات بگرد و توجه نکن و عشق دنیا رو کن شاید بفهمه خودش به مرور خیلی ب خودت برس و اعتماد ب نفس داشته باش ازش عشق رو گدایی نکن خودش باید بفهمه رفیقاش واجب نیستن 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا از شوهر بودن فک کنم سهمت فقط اسمشه😶توام با دوستات بگرد و توجه نکن و عشق دنیا رو کن شاید بفهمه خ ...

نمیتونم دوستش دارم از صبح میشینم میگم اینبار رو دیگه دوسش نداشته باشم ولی نمیتونم

میخواستم بگم خب داره کار میکنه تا اینکه رسید به خونه دوستاش 🤦🏻‍♀️ باهاش حرف زدی؟ 

خیلی شاید از هر دری وارد شدم چند شب پیش به خاطر اینکه نره گفتم شب قول نده جایی فک کن امشبو مهمون منی ولی زکی خیال باطل تا دوازده که جاریم اومد خونمون نمیشد بشینم باهاش درد دل کنم دوازده هم گفت سرم درد میکنه گرفت خابید

نمیتونم دوستش دارم از صبح میشینم میگم اینبار رو دیگه دوسش نداشته باشم ولی نمیتونم

اگه به نظرت جواب میده پا رو دلت بذار یه کم نامهربون و سرسنگین شو. آخه پس چرا زن گرفته 🤦🏻‍♀️

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

عزیزدلم ، جسارت نشه بهت من نه متاهلم نه تجربه ای تو این زمینه دارم اما چه خوبه که یاد بگیریم هرچند سخت ..تو یه سری موقعیتا هم رومون نمیشه یا هر دلیل خاص دیگه ای سعی کنیم که با بیان مون،رفتارمون به طرف مقابل بفهمونیم فلان مورد منو آزرده خاطر میکنه ، همه آدما با (نگفتن) صرفا فقط از طریق رفتار نمیتونن پی میبرن که حرف حسابمون چیه .. شوهرته،سعی کن منطقی و آروم یا حتی با شوخیو خنده بگی همسر جونی یه وقتی هم به من اختصاص بده مهندس(مثلا) .. همه چی با صحبت قابل حل شدنه ... خودخوری نکن فدات شم امیدوارم مشکلت حل شه و پایدار و خوشبخت باشید.

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
عزیزدلم ، جسارت نشه بهت من نه متاهلم نه تجربه ای تو این زمینه دارم اما چه خوبه که یاد بگیریم هرچند س ...

بخدا از هر روشی استفاده کردم قبول نمیکنه حتی قبلا نامه مینوشتم ولی اصلا قبول نداره کارش اشتباهه منو تبدیل کرده به افسرده مریض که تو خونه اصلا دوس ندارم بیرون برم وهمش اعصبانیتم سر بچه ها خالی میکنم

دردم اینه که میگه عاشقتم میگه به عشق تو بچه ها دارم اینقد اذیت میشم هشت صبح میرم تا هشت شب از اون طرف تا نصف شب در مغازه ام ولی هر بار من میگم تو بیست چهار ساعت نیم ساعت برا من بزاری کافیه

مگ من گفتم دوستش نداشته باش؟ گفتم مثل یک ادمی نباش که انگار برده ی نشون شده ی کسی هست تو زندگی خودتو داری انقدر خودتو سرگرم و مشغول کن که خودش میاد سمتت قانون دنیا همینه وقتی بیخیال بشی خاسته هات بهت برمیگرده. خصوصا اگ اول ازدواجتون باشه اینو بدون کم کم این مدل عشق جنون وارت از سرت میوفته خصوصا اگ ب این روش شوهرت ادامه بده زودتر هم سرد میشی 

مگ من گفتم دوستش نداشته باش؟ گفتم مثل یک ادمی نباش که انگار برده ی نشون شده ی کسی هست تو زندگی خودتو ...

فک کنم افسرده شدم چون هیچ چیز خوشحالم نمیکنه به هرچیزم فک میکنم اخرش میرسم به این مسیله بزرگ فک میکنم اگه کسب وکار راه بندازم میتونم خودمو مشغول کنم ولی باز فک که میکنم میبینم نمیتونم 

فک کنم افسرده شدم چون هیچ چیز خوشحالم نمیکنه به هرچیزم فک میکنم اخرش میرسم به این مسیله بزرگ فک میکن ...

میتونی اصلا واستا یه چیزی بهت بگم خیالت راحت بشه اینو میدونی ک ذهن همزمان نمیتونه رو دو یا چند مسعله متمرکز بشه تو اگر مشغول باشی اصلا ذهنت حواسش میره روی فینال و نتیجه ی کارت و اینکه باید به سرانجام برسونیش پس وقت نمیکنی فکر کنی راستی چند وقته ازدواج کردی؟ 

میتونی اصلا واستا یه چیزی بهت بگم خیالت راحت بشه اینو میدونی ک ذهن همزمان نمیتونه رو دو یا چند مسعله ...

مشکل من چیزای دیگه هم هستن اینکه با زور انتخاب خودم ازدواج کردم و اول اینکه تو ذهن خانواده ام گنجوندم که بهترینه حالا روم نمیشه برم درد دل کنم باهاشون و واقعا اینکه کسیو ندارم درد دلامو درک کنه بیشتر این موضوعه