2821
2789
عنوان

فردا عمل ivf دارم میشه دعام کنی🥺

88 بازدید | 9 پست

سلام دوستم ،فردا ان شالله صبح عمل دارم. میشه دعام کن اگه صلاحمه دیگه اینسری بشه وگرنه راضیم به رضاش.فردا روز شهادت بانو حضرت ام البنین هست  از طرف شما صلواتی بهشون اهدا می کنم و ایشون روقسم میدم به پسرشون

💚حضرت عباس💚 که شفاعت کنند و ان شالله حاجاتتون رو بگیرید🙏🙏🙏🙏

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برات صدتا صلوات میفرستم،منم باید برم ولی پام نمیاد نمیدونم چرا

مرسی مهربونم🥺عزیزم تو ناباروری حتی روز هم مهمه هرچه زودتر بهتر حتما زودتر شروع کن منم برات اولاد سالم و صالح ارزو میکنم😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
ان شاءالله بهترین ها برات پیش بیاد.

مرسی عزیزم همچنین😍

برات صلوات فرستادم انشالله به حق بانو ام البنین حاجتت روا میشه❤

مرسی عزیزم از دعای خیر و قشنگت خدا نگهدارت😍

مرسی مهربونم🥺عزیزم تو ناباروری حتی روز هم مهمه هرچه زودتر بهتر حتما زودتر شروع کن منم برات اولاد سا ...

ممنونم،چند سالته

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز