سلام من ۲۰ سالمه و افکار خودکشی دارم . احساس اضافه بودن میکنم. احساس مزاحم بودن میکنم. احساس میکنم برای همه شوم ام .مایه دردسر همه ام . من خیلی تنهام . هیچ کسی رو ندارم که باهاش حرف بزنم و این حالمو بد تر میکنه . هر لحظه به خودکشی بیشتر نزدیک میشم . نمیدونم چیکار کنم که این افکار تموم شه . احساس میکنم رسیدم ته خط. لطفا کمکم کنید . من نیاز به کمک دارم . دیگه چاره ای نداشتم اومدم اینجا و خواستمکه حرف بزنم :) خیلی حالم بده . میخوام خوب شم ولی نمیتونم. احساس میکنم به درد نخور ترین آدم دنیام:( کمکمکنید خواهش میکنم
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم لزوما هر فکری به واقعیت تبدیل نمیشه..این فقط ی فکره...شما هستی که تصمیم گیرنده هستی..حتما اگه میتونی دکتر برو...واقعا اثر داره..ورزش کن بخدا که ورزش روح و روان رو نو و تازه میکنه..با ۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی که رایگان هست تماس بگیر..
عزیزم لزوما هر فکری به واقعیت تبدیل نمیشه..این فقط ی فکره...شما هستی که تصمیم گیرنده هستی..حتما اگه میتونی دکتر برو...واقعا اثر داره..ورزش کن بخدا که ورزش روح و روان رو نو و تازه میکنه..با ۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی که رایگان هست تماس بگیر