2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین در ۱۲ هفته...

2283 بازدید | 23 پست

سلام خانوما،امشب نوبت سونو ان تی داشتم.با هزار شوق و ذوق رفتم...دکتر سونو گفت جنین فعالیت قلب نداره 😔

ممکنه اشتباه شده باشه؟! 

دکترم تا شنبه نیست.حالم افتضاحه.بچه دوممه.بچه اولمو هم خدا بعد ۹ سال بهم داد.بخدا اینقدر خوشحال بودم ک اینبار با اقدام اول باردار شده بودم.

کسی مشابه من بوده،ک باز سونو داده باشه قلب جنینش فعال شده بوده باشه؟ 

آخه چ دلیلی می‌تونه داشته باشه؟!

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه این مورد خیلی جدیدا زیاد شده

عوامل مختلفی هم داره نمیشه قطعی گفت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
وااای عزیزم اخرین سونوت کی بوده؟؟  نمیتونی یه جای دیگه بری سونو کنی ؟؟ شاید دستگاه قدیمی بوده ...

تشکیل قلب ۹ آذر رفته بودم،همه چیز خوب بود.

نه هیچ علایمی ندارم،حتی ویار و تهوع اینام هنوز هست.بهترین سونوگرافی رفتم،از یکماه پیش نوبت گرفته بودم.

بخدا تو ی دنیای دیگم حالم خوب نیست.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
بمیرم برات دلم گرفت😔😔

خدا نکنه عزیزم ممنونم

ولی اصلا نمی‌خوام باور کنم نمی‌خوام قبولش کنم کاش معجزه بشه 😔

دكتر سونو خودش همه چيزو ميدونه اطلاعاتش از دكتر خودت بيشتر نباشه كمتر نيست كه 

اصلا رفتار درستی انجام نداد

اولش ک داشت یسری توضیحات ب کنار دستیش میداد،بعد من خر پرسیدم دکتر جنسیتش الان معلومه؟! با ی لحن تند و بدی گفت خانوم بچه ت قلب نداره،قلبش واستاده،چرا و چگونه و چی شده شو از ما نپرس برو دکتر 😔 نفهمیدم چجوری اومدم خونه...

به هرحال باید دوباره سونو شی.منم چندبار تجربه اش کردم متاسفانه

آره دکتر بازم سونو میده،تو اطرافیانم دیده بودم.

دیگ هر چی قسمت باشه...

وای چه دکتر بی شعوری 

ازین سر شهر رفتم اون سر شهر،ک بهترین سونوگرافی برم...

متاسفم براشون.اصلا حال مردم و درک نمیکنن.

بخدا نفهمیدم چجوری کفش پوشیدم اومدم بیرون... انگار من خطا یا گناه انجام داده بودم.خیلی لحنش بد بود.