2777
2789
عنوان

واقعا چرا فضای مجازی اینجوری شده؟!

323 بازدید | 24 پست

بخدا اصلا جرات نمیکنم دو کلوم با کسی حرف بزنم سریع علیه ام جبهه میگیرن هرچقدرم بخوام احترام طرف و نگهدارم طرف بدتر رفتار می‌کنه 

با اینکه زیاد تو مجازی نیستم ولی گاهی وقتا ک میام واقعا حالم بد میشه چرا بعضیا انقد عقده ای شدن ☹️

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از آشناهاس؟ یا غریبه ها تو نی نی سایت؟

نه آشنا نه 

تاحالا تو نی نی سایت با کسی بحثم نشده 

اما کلا فضای مجازی همینه 

نه آشنا نه  تاحالا تو نی نی سایت با کسی بحثم نشده  اما کلا فضای مجازی همینه

دلیل اینکه آدما تو مجازی راحت ب همدیگه توهین میکنن(همه نه البته) اینه ک تو دنیای واقعی برچسب میخورن با همچین رفتاری و سرزنش میشن ، در نتیجه اونجا نقاب دارن و روی اصلیشونو نشون نمیدن ، اما اینجا چون کسی نمیشناسدشون راحت روی واقعیشونو نشون میدن و توهین میکنن.

بعضیا هم ک واقعی و مجازی نداره براشون و کلا عادت کردن ب چرت گفتن و دل شکستن اسمشم میزارن رک بودن!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دلیل اینکه آدما تو مجازی راحت ب همدیگه توهین میکنن(همه نه البته) اینه ک تو دنیای واقعی برچسب میخورن ...

هعی دقیقاا

من به چند تا زبان مسلطم بدترين كاربرا از لحاظ ادب رعايت كردن ايرانيا هستن جبهه نگیرین خودمم هم ایران ...

قبول دارم 

واقعا چرا تو ایران اینطوره؟