2777
2789

خودم دوبار قهر کردم بار دوم بابام نذاشت برگردم  وکیل گرفت  جداشدم 

ازدواج دومم یبار قهر کردم نذاشت برگردم فقط به شرط اینکه دیگه برنگردم به عنوان قهر گذاشت برم وگرنه باز وکیل گرفته بود جداشم  دیگه هر بلایی سرم اومد نرفتم 

بعد الان میبینم توی فامیل طرف سالی ده بار قهر میکنه هربار برمیگرده باهاش کار ندارن چجوریه

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون رفتن ها اسمش قهر نیست، چندروز میرن خونه پدرومادرشون تا از اون فضا دور بشن بعد خشمشون میخوابه کمی آروم میشن و منطقی تر ب مشکلشون فکر میکنن و برمیگردن خونشون

یعنی چی؟مگه میشه با قهر کردن کارتونو به طلاق رسونده؟ قهر خوب نیست اصلا مخصوصا اینکه بری خونه پدر اما بزرگتر باید بزرگی کنه مشکلو حل کنه نه اینکه اینجوری.... 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
یعنی چی؟مگه میشه با قهر کردن کارتونو به طلاق رسونده؟ قهر خوب نیست اصلا مخصوصا اینکه بری خونه پدر اما ...

اره دیگه طلاق گرفتم 

من بچه بودم که قهر میکردم ولی خانوادم جای حل کردن مسئله صورت مسئله پاک میکردن  خودشون شوهرم میدادن بعد میدیدن پسره اونی نیست که میخواستن میگفتن باید جداشی قبلش فکر نمیکردن 

اون رفتن ها اسمش قهر نیست، چندروز میرن خونه پدرومادرشون تا از اون فضا دور بشن بعد خشمشون میخوابه کمی ...

به شکل قهر میرن در حد مهریه اجرا گذاشتن 

اره دیگه طلاق گرفتم  من بچه بودم که قهر میکردم ولی خانوادم جای حل کردن مسئله صورت مسئله پاک می ...

🤦🤦

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
به شکل قهر میرن در حد مهریه اجرا گذاشتن 

خب اونا دیگه زندگی نمیکنن، خونشون میدون نبرده و میخوان از هم امتیاز بگیرن، انقدر احمقانه رفتارمیکنن که  هیچ نشونی از بلوغ توی زندگیشون نیست چون زندگیشونو ریخن روی دایره و خانواده هاشونو درگیر بچه بازیاشون کردن

اینا جرات جداشدن هم ندارن و از طرفی زندگی کردن رو هم بلد نیستن.