برای جیشش چیکار میکنید؟ منظورم اینه پسر من ۵ سالشه وقتی میره دستشویی کلا همه چیشو درمیاره و میره و اینطوری عادت کرده الان چند روزه میخوام یادش بدم با شلوار بره و بکشه پایین ولی لباسش کثیف میشه اصلا نمیتونه تنظیم کنه
اونایی که پسر بچه دارن چیکار میکنن؟ برای دختر راحته ولی پسرا سخته نمیدونم چیکار کنم
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من پسرمو سه سالگی یاد دادم چند بار باهاش تمرین کن بهش یاد بده اول شلوارشو بگیری با دست بعد جیش کنه یه جایزه کوچیکم براش در نظر بگیر پسر از دختر واقعا راحتره