2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی‌خواد ولی من می‌خوام به نظرتون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 26 پست
میگه شاید ذات بچه خراب باشه اونوقت ما هیچ کاری نمیتونم بکنیم آخه تو خانواده اش ۶ تا بچه آن ... ۳ تا ...

چه ربطی داره پاک و معصوم تر از بچه نیست 

اصلا آدم مگه بد ذات به دنیا میاد؟! شرایط بد و ظلم و... ممکنه آدمو بد ذات کنه

اگه باهاش خوب باشید محبت کنید و... چرا بد بشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عجب آدمیه . نه بچه ، نه کلاس ، نه سرکار ، نه دانشگاه ، خودش هم کله سحر میره ساعت 10 شب میاد . یعنی از صبح تا شب تک و تنها توی خونه . یه بار بشین جدی باهاش حرف بزن . بگو اسیر نگرفتی که ، این چه زندگیه که درست کردی برای من 😡😡😡😡

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۳ سالشه عزیزم

خب ماشاالله سنشم طوری هست که بتونه عاقلانه تصمیم بگیره تو پیاما قبلت گفتی اطرافیان گفتن یه جوری بچه دار شو بالاخره مهرش به دلش میشینه وقتی جلوگیریت طبیعیه چطوری میخوای باردار بشی از هوا خب بچه نمیاد 

جلوگیریت با قرص خب نیست که وانمود کنی قرص خوردی ولی نخورده باشی 

چه ربطی داره پاک و معصوم تر از بچه نیست  اصلا آدم مگه بد ذات به دنیا میاد؟! شرایط بد و ظلم و.. ...

من موافقم دقیقا پدر ایشون یه آدم سخت گیری بودن که همش مادرشونو می‌زده و کلا داد و بیداد و آدمی بوده که کلا دستش تو کار خلاف بوده الان کلا عوض شده پدرش ولی خوب زمان قدیم که اینا بچه بودن اینجوری بوده ( چندین بار سر مادرشوهر بنده خدامو شکونده) شوهرمو از ۱۲ سالگی فرستاده سرکار خلاصه شوهرم خیلی بچگیش عذاب کشید هنوزم میگه خیلی اذیت شدم تا به اینجا رسیدم ... دستشو نگاه کنی میبینی اثرات زخم کار هست رو دستش و کلا تو نداری بزرگ شدن فکر کن خونه نداشتن و تو یه خونه مشمایی زندگی کردن بعد ها اوضاعشون خوب شد و دو تا خونه بزرگ و بهترین ماشین ها ... ولی خوب قبلا هم تعداد بالا تر بود و هم خیلی اوضاعشون وخیم بود ... الانم بچه خواهر شوهرم به بچه ای شده که آدم دلش میترکع و همسرم ازش خیلی بدش میاد میگه الان این بچه به چه درد میخوره( تقصیر خواهر شوهرمه خیلی بچه رو خراب کرده و تربیتش نادرست بوده )  منم نمیدونم چیکار کنم این فکر میکنم از کودکی خیلی آسیب روانی دیده نمیاد بریم مشاوره حداقل ... 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
خب ماشاالله سنشم طوری هست که بتونه عاقلانه تصمیم بگیره تو پیاما قبلت گفتی اطرافیان گفتن یه جوری بچه ...

مادرشوهرم می‌گفت بگچو قرص میخورم دیگه راحت باش بذار یه مدت که عادت کرد یهو نخور حامله میشی ولی من به هیچ عنوان اینجور حاملگی و اینجوری مادر شدنو نمی‌خوام چون همش استرسه که نکنه بعدا بد بشه نکنه طلاق بگیریم خوب این بچه ام اذیت میشه از همون جنینیتش😓

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
مادرشوهرم می‌گفت بگچو قرص میخورم دیگه راحت باش بذار یه مدت که عادت کرد یهو نخور حامله میشی ولی من به ...

بگو بجای اینکه به من دروغ دادن رو یاد بدین که کلاه بزارم سر پسرتون بشینید باهاش صحبت کنید نظرشو تغییر بدین 

بگو بجای اینکه به من دروغ دادن رو یاد بدین که کلاه بزارم سر پسرتون بشینید باهاش صحبت کنید نظرشو تغیی ...

والا خودشو کشت بنده خدا آنقدر به همسرم گفت دیگه وقتشه من نوه میخوام یه بچه بیار بچه شیرینی زندگیه ، تو خونتون یه صدایی کمه ها یه بچه الان باید اینجا می‌خندید آنقدر از این حرفا زد بهش بنده خدا نه تنها اون که پدر شوهرمم‌خیلی بهش گفت ولی همسرم اصلا راضی نشد و گفت خیلی دوست دارید خودتون بیارید 😶☹️

من موافقم دقیقا پدر ایشون یه آدم سخت گیری بودن که همش مادرشونو می‌زده و کلا داد و بیداد و آدمی بوده ...

آخی حدس زدم

از بچگیش خاطره خوبی نداره و به نظرم یکم عذاب وجدان داره که نکنه یه بچه دیگه هم مثل من بشه

باز عزیزم حتما راضی میشه تو تلاشتو بکن قشنگ باهاش صحبت کن حرفای قانع کننده بهش بزن حتما قانع میشه اونم دل داره دیگه

خودتون بچه بیارید که هیچی اگه از پرورشگاه هم بیارید هم زندگی خودتون قشنگ تر میشه هم زندگی اون بچه

بهش بگو اگه خود ما پدرمادر خوبی نداشتیم حداقل یه بچه داشته باشیم که پدرمادر خوبی براش باشیم

بعدشم بهش بگو چیزی به اسم ذات وجود نداره بخواد خوب یا بد باشه یه نوزاد رو تصور کن، اون چه بدی ای داره مگه، بچه وقتی زندگی درست و تربیت درست داشته باشه چرا بد بشه، انقدر بچه ها هستن جونشونو میدن برا مامان باباشون

بچه ها کلا پدر مادرشونو دوست دارن ولی وقتی پدر مادر بچه شونو اذیت کنن و... بچه هم دیگه دوسشون نداره بخاطر همینه بعضیا مامان باباشونو دوست ندارن وگرنه بی دلیل که آدم بدش نمیاد از پدر مادرش

خلاصه انشاالله که یه بچه ناز و دلبر بیاد تو زندگیتون ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مادرشوهرم می‌گفت بگچو قرص میخورم دیگه راحت باش بذار یه مدت که عادت کرد یهو نخور حامله میشی ولی من به ...

واقعانم درست نیست 

استرس خییلی بده و تاثیر بدی میزاره رو بچه

آخی حدس زدم از بچگیش خاطره خوبی نداره و به نظرم یکم عذاب وجدان داره که نکنه یه بچه دیگه هم مثل من ب ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی💕

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی💕

عزیزم خواهش میکنم

ولی من همیشه از جواب های کاربرا تعجب میکنم آخه با عصبانیت و جنگ و دعوا چی حل میشه

انشالله که مشکلتون حل شه ❤