سلام دوستان پدرم یه خانه داشت به من وخواهر داده از وسط جداکردیم هرکس کم کسری هاشو درست کرده الان مال خواهرم تو تعمیر یه سال اینجا نشستن بعد دادن تعمیر واسشو حمون واتاق خواب داخل درست میکنن.بچه ها ما از وسط پذیرایی یه دیوار که کشیدیم.صدای اونا که همیشه با دخترش همیشه دعوا میکنن توخانه ماست منم ارامم.خیلی به صدا عادت ندارم.دراصل دختر اونو هیچ کس نمیتونه تحملش کنه همش با دادوجیغ حرف میزنه.مادرشم از دستش کم مونده به بیابانا فرار کنه .به شوهرم گفتم به فک خونه باشه واقعا یه سال اینجا بودن خیلی عصابم خراب شده همسایه هامونم میگن که بچش خیلی نااراممه .شما جای من بودین اسباب کشی میکردین ؟نظر بدین هرروزازسرکلاس میادیه کارمیکنه مادرش پاشه بزنه وقتی کتک خورد اروم میشه میخوابه ازاون روبه این رومیشه وقتی بیدار میشه منم تحمل این چیزهارو ندارم یه دادوجیغ های میکشند.خواهرم یه جوره حس خوبی ندارم ناخواسته توزندگیم دخالت میکنه.موندم این همه وسایل با کمردردم چه جوری اسباب کشی کنم.عین خواهرراهنماییم کنیدتوروخدا
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه سعی کن بی خیال بشی وروابطو کم کنید بچش بزرگ میشه بهتر میشه
فکر کن اسم کاربریتو سایت قبول نمیکرد🥲🥲
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻