2777
2789

سلام دوستان پدرم یه خانه داشت به من وخواهر داده از وسط جداکردیم هرکس کم کسری هاشو درست کرده الان مال خواهرم تو تعمیر یه سال اینجا نشستن بعد دادن تعمیر واسشو حمون واتاق خواب داخل درست میکنن.بچه ها ما از وسط پذیرایی یه دیوار که کشیدیم.صدای اونا که همیشه با دخترش همیشه دعوا میکنن توخانه ماست منم ارامم.خیلی به صدا عادت ندارم.دراصل دختر اونو هیچ کس نمیتونه  تحملش کنه همش با دادوجیغ حرف میزنه.مادرشم از دستش کم مونده به بیابانا فرار کنه .به شوهرم گفتم به فک خونه باشه واقعا یه سال اینجا بودن خیلی عصابم خراب شده همسایه هامونم میگن که بچش خیلی نااراممه .شما جای من بودین اسباب کشی میکردین ؟نظر بدین هرروزازسرکلاس میادیه کارمیکنه مادرش پاشه بزنه وقتی کتک خورد اروم میشه میخوابه ازاون روبه این رومیشه وقتی بیدار میشه منم تحمل این چیزهارو ندارم یه دادوجیغ های میکشند.خواهرم یه جوره حس خوبی ندارم ناخواسته توزندگیم دخالت میکنه.موندم این همه وسایل با کمردردم چه جوری اسباب کشی کنم.عین خواهرراهنماییم کنیدتوروخدا

نمیشع عایق صدا گذاشت؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سعی کن بی خیال بشی وروابطو کم کنید بچش بزرگ میشه بهتر میشه

فکر کن اسم کاربریتو سایت قبول نمیکرد🥲🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این عایق صوتی چه جور چیزیه چون دیوارم بزرگه.خونه هم تقزیبا کهنه ساخته

گوگل کن عزیزم انواع مختلف داره 

از دی جی کالا هم میتونید تهیه کنید 

با استفاده از شونه تخم مرغ هم میتونید خودتون درست کنید و حتی رنگ آمیزیش کنید و زیبا هم بشه .