اگه بگیم رفتار هاشون خب افرادی هستن که تو خانواده ای بدنیا میان که نه خدایی تو کارشون هست نه عمل خوبی فساد میباره از اینا خب این بچه هم مثل اینا میشه پس ذاتش بد شد با اینکه نود نه درصد خودش مسعول نبود اگه بگیم خدا اینجوری کرده اونوقت میشه ظلم خدا میگن ظلم نمیکنه پس چیه این ذات
عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه به تربیت ربط داره، ذات به تربیته، من اینو تو خانواده ی آشناهامون دارم میبینم، وقتی پدر مادر به بچه رسیدگی عاطفی و مالی نکنن اون خلا ها میشه حسادت و کینه و عقده و کم کم سر باز میکنه ،یمی میشه خیانت کار،یکی مییشه معتاد یکی میشه روسپی یکی میشه قاتل، همه هم بخاطر عقده های خانوادگی و تربیت غلط
دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بنظر منم تربیته چرا بچه ای که تو خانواده پاکی بدنیا میاد کارهاش هم انسانی هست ذاتش هم خوبه چون تربیت ...
البته منظورتو از خانواده پاک نمیدونم، اگ مذهبیا منظورته ک ۱۰۰٪ مخالفم، چون اکثر ادمای مذهبی هم خودشون هم بچه هاشون غیر قابل اعتمادن، نمونه های زیادی هن تو دولت هم اینور اونور داریم میبینیم، از پسر نو ح و آدم بگیر تا....همون شمرو یزیدم خانواده هاشون و خودشون مذهبی بودن، یقین دارم فقط به انسانیت و آگاهی پدر مادر ربط داره ولاغیر
دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲