2777
2789
عنوان

گناه بچه هایی که تو خانواده فساد بدنیا میان چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا فرق میکنه خدا عادل محضه میدونی چی به چیه تو قران هم گفته من از هرکس به اندازه طاقت و شرایطش انت ...

اینی که گفتی رو من تو قران ندیدم راستش اما خیلی حرف قشنگیه 

البته منظور از این که گفتی حساب کتابش فرق داره یعنی حساب کتاب اعمال کسی که از اول تو خانواده فساد بز ...

اره دیگه هرکس با توجه به شرایطی که توش به دنیا اومده و روزگار سرراهش قرارداده حساب کتابش فرق داره تصور کن به دختری با خانواده خوب و پولدار تو ۲۱ سالگی با یه گزینه مناسب ازدواج میکنه و میره روی پول و راحتی و دو سال بعدم حامله میشه و یه دختری تو خونواده درب داغون با بابای فاج مادر مریض برادر معتاد برا خرجش تن فروشی میکنه به نظرت خدا حساب کتاب اینارو مثل هم قرار میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
اره دیگه هرکس با توجه به شرایطی که توش به دنیا اومده و روزگار سرراهش قرارداده حساب کتابش فرق داره تص ...

اگر همان طور که میگن خدا عادل باشه قطعا یکسان حساب کتاب نمیکنه اما خدا خشک مذهبی باشه کار دختره که تن فروشی کرده ساختس 

اینی که گفتی رو من تو قران ندیدم راستش اما خیلی حرف قشنگیه 

لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا لَهَا 

بقره ۲۸۶

اگر همان طور که میگن خدا عادل باشه قطعا یکسان حساب کتاب نمیکنه اما خدا خشک مذهبی باشه کار دختره که ت ...

من مطمئنم خدا عادله با ۳۴ سال زندگی به این نتیجه رسیدم پس خیالت راحت 

اگر اینطوری بود باید تموم فاحشه های شهر نابود میشدن این طور نیست خدا خیلی چیزهارو میدونه

برا اینه ما نباید بنده هاشو قضاوت کنیم

گاهی اوقات هم میبینی خدا سرنوشت اون ادمو کامل عوض میکنه در رحمت رو از غیب باز میکنه و ….

لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا لَهَا  بقره ۲۸۶

این ایه میگه خدا کسی رو به اندازه توانایی اش تکلیف میده یعنی بنظرت همونی هست که میگه هر کس بر اساس شرایطش بازخواست میشه روز قیامت

این ایه میگه خدا کسی رو به اندازه توانایی اش تکلیف میده یعنی بنظرت همونی هست که میگه هر کس بر اساس ش ...

اره دیگه معنیش همونه میگه خدا از هرکس به اندازه طاقت و شرایطش انتظار داره من چون یه سرم عرب زبانه درکم از قرآن نسبتا بالاتر از ترجمه زیرشه که اصلا گاهی اوقات معلوم نیس چی گفته

من مطمئنم خدا عادله با ۳۴ سال زندگی به این نتیجه رسیدم پس خیالت راحت  اگر اینطوری بود باید تمو ...

خب نابود شدن مال این دنیا نیست میبره اونجا اذیت میکنه اما شنیدم میگن عادله امیدوارم هم اینگونه باشد یه سوال ذات ادم رو چیا شکل میده اگه خدا ذات ها رو داده به یکی اونوقت ذات خوب داده به یکی بد این میشه یجوری ظلم نظر ت چیه ؟

خب نابود شدن مال این دنیا نیست میبره اونجا اذیت میکنه اما شنیدم میگن عادله امیدوارم هم اینگونه باشد ...

نه دیگه اشتباه نکن نابود شدن هم تو این دنیاست هم اخرت ولی با نسبت های متفاوت

خدا خیر و لطف مطلقه همه بنده هاشو دوس داره همشونو بخاطر همین با لطف باهاشون برخورد مبکنه بعضی چیز ها هم برا بالا رفتن شعور و درک و تربیت بقیه بنده هاست

توی خدا هیچ ظلمی وجود نداره خدا خیره مطلقه دنیا هم به شر و بدی نیاز داره هم به خیر و خوبی وگرنه معنی نمیدادن هیچ کدوم بعدم خدا مطلقا ذات نمیده حدیث قدسی هست میگه لا جبرا و لا تفویض بل امرا بین امرین 

خلق و خویی که از بچگی بگیری با نفسی که از تو میکشه به گناه با شیطان که از بیرون میکشه گناه مگه میشه ...

بله

ولی این خارجیای تو اوج کفروبی دینی مسلملن میشن چی؟!!

خودشون به اون درجه ازشناخت وعقل رسیدن دیگه

پس اگه بخان وخداهم کمکشون کنه میشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣

نمیدونم من خودم با کل عقاید والدینم مشکل دارن پوچ فاسد پاچه خواران جمهوری اسهالی ، گند بزنان  صنعت یه وقت دیوانه تر از خودشون انداختن به جون من  وحشی کودن لنگه هم درست مثل اون پست پلید خاله زنک دیکتاتور وحشی متجاوز من دیگه تحمل ندارم یه مست ج نده دهاتی موذی رذل گوز با دروغ دغل حقه بازی به همه جا می رسن کثافت های مافیایی خاله زنک لوس ننر عشق شوهر دهاتی گه زاده حیوون پرنسس چشم انتظار ناجی ظالم دیکتاتور بعد من این وسط،هر روز باید تو گند کثافت پلیدی زندگی کنم هیچ کس کمکم نمیکنه درحالیکه  خیلی از گریگوری های رذل این جامعه من جمله پدر خودم من نجات دادم پدرم با داغون کردن من به همه جا رسید پرت کردنم سمت یع رذل پست پلید حیوون معتاد متاهل بی شرف لوس ننر کثافت کودن عقده ای دیکتاتور آقا مثبت محجوب  پرنسس چشم انتظار  پرنس رذل موذی گثز لوس ننر حیوون پست پلید پیدا کرد افتاد دنبال خاله زنک بازی لاشی بازی ج.ندت هرزه پست فطرت لوس ننر آشعال خرشانس نسبت کودن سلیطه خاله زنک دیکتاتور ج.نده عین شوهرت کثافت مغز نخودی خاله زنک حیغ جیغو پست  پلید🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥🔥