2777
2789

داستان از این قراره...ایشون سر یه موضوعی شماره منو گرفت و تشکر کرد. بعدش گفت اگه سوالی چیزی راجع به فلان موضوع داشتین میتونید رو من حساب کنید. منم از همین موضوع استفاده کردم و با فاصله زمانی سه_چهار روز ازش چندتا سوال پرسیدم. خیلی خوب و باحوصله جواب میداد و وقای من در نهایت تشکر میکردم اون  چندتا سوال شخصی میپرسید. مثلا: "ببخشید میتونم اسمتون رو بدونم؟" "شما رشتتون چیه" یا "متولد چه سالی هستید". توی اولین چتمون هم راجع به عمل بینی ازم سوال پرسید منم بهش گفتم شما نیازی ندارید(مثلا میخواست راهنمایی بگیره و نظرمو بدونه) بعد در جواب گفت: "شما خیلی ماهید خدا حفظتون کنه" ولی مشکل اصلی اینه که با تمام این استقبالش اون دیگه هیچوقت پیام نداد(میدونم هیچ موضوعی برای ایجاد مکالمه باهام نداشت اما گفتم اگه خوشش اومده بود میتونست مثل پسرای امروزی بهم پیشنهاد اشنایی بده) بعد تو پادکستی شنیدم که اگه پسری باهاتون خیلی خوب رفتار میکنه اما پیشقدم نمیشه یعنی میخواد تو ابنمک نگهتون داره و یا با یکی تو رابطس یا دنبال کیس بهتریه! منم عصبانی شدم چتمون رو دو طرفه حذف کردم(بعد که بهش بیشتر فکر کردم بنظرم حرکت نابالغانه ای بود). حالا شما بگید چه کنم؟ میخواستم بهش پیام بدم به بهونه سوال بگم" میخواستم ازتون سوال بپرسم متوجه شدم چت رو اشتباهی حذف کردم و..." شما میگید بازم بهش پیام بدم یا دیگه خیلی تابلو بازیه و پیگیر بنظر میام؟ خودم که فکر میکنم اینطوره ولی از طرفی عذاب وجدان گرفتم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کسی دوست داشته باشه و مغرور ترین ادم رو زمینم باشه تویه مرحله ای بالاخره برای یه بارم شده احساسشو بیان می کنه اگه براش مهم باشی قطعا متوجه حذف پیام ها شده و بالاخره پیامت میده ولی اگر نه ینی علاقه ای بهت نداره 

پاک کردن چت به صورت دو طرفه هم‌کاره بدی بوده اجازه نده که خشمت مانع گرفتن تصمیم های درست ازت بشه. 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اگه کسی دوست داشته باشه و مغرور ترین ادم رو زمینم باشه تویه مرحله ای بالاخره برای یه بارم شده احساسش ...

هیچ توجیهی براش ندارم🤧. مرسی از راهنماییت🫂😘

هیچ توجیهی براش ندارم🤧. مرسی از راهنماییت🫂😘

خواهش می کنم بر اساس تایپ و بیانت متوجه شدم دختر عاقلی هستی زیاد فکرتو درگیر این چیزا نکن 

بهترینا رو برات ارزومندم 💗

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...