2777
2789

وایییی دارم فشار میخورم به کسی که تا دیرور تقلب میرسوندم، ازش خواستم ی سوالو بهم برسونه که برگشت گفت چرا بهت بگم نمرت ازم بالاتر شه،  خودمم میخواستم از جزوم تقلب کنم گفت به استاد میگم😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این اتفاق میگن : تجربه 

وای وای قبل از این اتفاق میدونستم آدما بیشعورن ولی بازم بهشون کمک میکردم.  الان دیگه مطمئن شدم اگه ی بار دیگه ب کسی کمک کردم از سگم کمترم

چقد بیشعوره

بعضی از ادما چطوری میتونن اینقد بی ذات باشن

بیشتر درس بخون که خییییلی ازش بالاتر بزنی 

نه دیگه تقلب برسون نه تقلب بگیر فقط بیشتر تلاش کن هم اون بسوزه هم خودت پیشرفت کنی

ما آبادانیا   

😐مگه ایشون بچه هست که میخواسته به استادتون حرف بزنه؟؟؟؟؟ 

دانشجویین مثلا، یک مقدار هوای هم داشته باشین به جایی برنمیخوره.

ناراحت نباش از این آدما زیاده که رفتاردرستی ندارن

برو بهش بگو خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند حیف وقتایی که بهت تقلب رسوندم زمین گرده به هم میرسیم🚶🏻‍♀️

البته همه ی ما دستخط های متفاوتی داریم. دقیقا مثل اثر انگشت و دی ان ای، همین بهمون یادآوری می کنه که هرکسی منحصر به فرده. فکر و احساسمون رو باید بروز بدیم، چون متعلق به خودمونه:خاص و متمایز. من در مورد دنیا با تو هم نظر نیستم و هیچ عیبی هم نداره. قرار نیست فکر و احساس ما مثل هم باشه. ما گوسفند نیستیم. موافقت کردن با کسی سر چیزی یه انتخابه. همیشه این رو یادت باشه. زندگیت رو صرف این نکن که شبیه یکی دیگه بشی.تصمیم بگیر که میخوای چه جوری باشی و به همون ادم تبدیل شو.                  دیزی دارکر                      
برو بهش بگو خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند حیف وقتایی که بهت تقلب رسوندم زمین گرده به هم میرس ...

هی دیگه ول کن تموم شد رفت،  ولی خب حقم داشت چرا بهم برسونه نمرم بالاتر از خودش شه