2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴ ماه همین وضع بودم...بعدش فهمیدم پسره رل زده و با رلش خوشحاله

مشکل اینجاست ما همچیو میدونیم ولی بازم دوسشون داریم 

من بعد ۱۴سال تونستم بهش بگم دوست دارم ولی دیدم اون ادم من نبود ولی من هنوزم دوسش دارم صادقانه عاشقشم ولی پارو دلم گذاشتم و کات کردم باهاش 

مشکل اینجاست ما همچیو میدونیم ولی بازم دوسشون داریم  من بعد ۱۴سال تونستم بهش بگم دوست دارم ولی ...

منم بهش گفتم حتی گریه هم کردم.ردم کرد گفت با یکی دیگه ام..منم بیخیال شدم دیگه...

منم یه نیم ساعت پیش بهش زنگ زدم حتی جوابمو نداد

چجوری میتونه

انقدر گریه کردم دلم داره پاره میشه

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
منم ۴ ماه همین وضع بودم...بعدش فهمیدم پسره رل زده و با رلش خوشحاله

از کجا فهمیدی؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

کاش میدونس بعدش ب چ روزی افتادم

اخ دلتنگی یکی از بدترین حسای دنیاس

دلم میخاد یهو پاشم برم پیشش💔💔💔

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

من نه باهاش رل بودم نه چیزی از بچگی دوسش داشتم و الانم دوسش دارم اما فک کنم فهمید میخوامش برای همین به شخصیتم توهین کرد الان فهمیدم حتی اگه اونم منو میخواست باز ما آدم زندگی هم نبودیم من فهمیدم اون هیچ وقت نمیتونه مردی باشه تا منو خوشبخت کنه اما من هنوزم دوسش دارم نه مثل قبل الان مثل عروسکام دوسش دارم