2777
2789

امروز رفتم کتابخانه از جانب دخترعموم که خجالت میکشید از مسئولش پرسیدم کارتش بعد این همه مدت رو میتونه تحویل بده بعد اورد کارتارو که کارتش نبود (یجور که انگار کارته منه) 

بعد نیومده بود اما رفتیم کتاب برداشتیم همونجا خوندیم که بعد اومدم برای ثبت نام پرسیدم گفت تو ثبت نام نکردی؟ اگه نکردی نباید بری بخونی، وسایل و باید برداری بری میومدن میدیدن کارت نداری بد میشد و... من چیزی نگفتم گفتم الان میشه ثبت نام کرد و.. بعد ثبت نام کردم و قراره فردا یه قطعه عکس ببرم کارتم هفته بعد میاد... الان خیلی حس بدی دارم لحنش یجوری بود خیلی انرژی منفی دارم و اصلا دیگه دلم نمیخواد اون حوالی برم... نظرتون چیه(من نمیدونستم برای کتاب خوندن همونجا هم باید عضو بود وگرنه قبلش ثبت نام میکردم💔) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیوونه ای؟ اون کتابا رو هیشکی نمیخونه حالا یکی پیدا شده ورق زده احساس شرم میکنی؟ باید افتخار کنی&n ...

اما سالن مطالعه خیلی شلوغ بود و لحن و رفتار مسئولش خیلی شرمنده و خجالت زدم کرد

من به شخصه هیچی متوجه نشدم 

قبل اینکه برم سالن مطالعه باید ثبت نام میکردم اما من نمیدونستم بعدش رفتم برای ثبت نام مسئولش گفت نباید اینکارو میکردم و باید جمع کنم برمو... و فردا برای ادامه ثبت نام باید عکس ببرم و من هنوز احساس بد دارم

گردن من عزیزم اون کتاب از شیر مادرم حلال تر بود خوندی

❤مرسی عزیزم 

😂بازم دلم حرف میزنه

من اونجا اصلا بیشتر کتاب های خودم رو خوندم اما اونطوری که مسئولش گفت باید جمع کنم برم و... حالمو بد کرده من بازم دوست دارم برم اما با این موقعیت اصلا دیگه نمیخوام تا یه کیلومتری هرچی کتابخونست برم

❤مرسی عزیزم  😂بازم دلم حرف میزنه من اونجا اصلا بیشتر کتاب های خودم رو خوندم اما اونطوری که م ...

برن بدرک بابا 

برو یه کتابخونه دیگه اون کتابام هیشکی نمیخونه همه میرن برا کنکور هیشکی مطالعه غیر درسی نداره سرانه مطالعه ایران ۲ دقیقم نیس

قبل اینکه برم سالن مطالعه باید ثبت نام میکردم اما من نمیدونستم بعدش رفتم برای ثبت نام مسئولش گفت نبا ...

احساس بد نداشته باش و برو ثبت نام کن فردا و برو کتابخونه ، بخوای تو جامعه این شکلی تیتیش مامانی باشی به هیچی نمی‌رسی ازدواج هم کنی به مشکل میخوری سعی کن پرو باسی

احساس بد نداشته باش و برو ثبت نام کن فردا و برو کتابخونه ، بخوای تو جامعه این شکلی تیتیش مامانی باشی ...

مرسی دلگرمی دادی برات ارزوی موفقیت میکنم پیامت هم ده بار میخونم تا حالم عوض شه♡

مرسی دلگرمی دادی برات ارزوی موفقیت میکنم پیامت هم ده بار میخونم تا حالم عوض شه♡

کلا سعی کن منفعت خودت ببینی تو چیه اگه منفعتت اینه اون کتابخونه بری برو اون خانومه که بهت حرفی زده کیه اصلا اون دربرابر خواسته تو هیچه ، تو اجتماع واقعا باید پرو بود و به نتیجه کار فکر کرد ، مرسی بابت آرزوی قشنگت