2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری . والا انقدر که با این بچه ها درس خوندم و نشستم پاشون که تکلیف انجام بدن خودم قدیم درس نمیخوندم 😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مگه چیکار میکنی

کارهای خونه و غذا پختن روزی سه ساعت

روزی پنج ساعت درس میخونم دارم دکتری میخونم و کارهای پروژه ام را انجام میدم توی خونه.

پروژه دانشگاهی یا برنامه نویسی قبول میکنم‌ انجام میدم تا یک درآمد داشته باشم روزی دو ساعت.

مادرم بیمارن میرم کمکشون سه چهار ساعت توی روز.

یک دختر سه ساله شبطون هم دارم که باید باهاش بازی کنم حداقل چهار پنح ساعت.

بقیه اش هم خوابم یعنی بیهوش میشم دیگه در واقع. 🤣🤣🤣

پرسیده بودی هدف زندگی چی دارید.

اهداف کوچیک‌ مثلا کتاب بخونم اطلاعات عمومیم بره بالا.

یا یک هنری یاد بگیرم مثلا من خیلی فیروزه کوبی دوست دارم یک فرصت بتونم گیر بیارم حتما میرم یاد میگیرم.

کیک پزی بلدم ولی نه حرفه ای، بتونم حتما یک دوره شرکت میکنم.

خیاطی هم خیلی دوست دارم ولی هیچی بلد نیستم وقت داشته باشم خیلی دوست دارم یک کارگاه شرکت کنم‌.

کارهای خونه و غذا پختن روزی سه ساعت روزی پنج ساعت درس میخونم دارم دکتری میخونم و کارهای پروژه ام را ...

برنامه نویسی این روزا خیلی میشنوم درامدش چطوره و چ حوزه ای کارمیکنید؟من ک مبتدی ام از کجا شروع کنم