2777
2789
عنوان

تخم مرغ و چشم زخم

198 بازدید | 18 پست

سلاممم

اول بگم دعواى اول بهتره😂😂

اگه كسى اعتقاد نداره يا حالا خرافاته يا هزچى ممنون ميشم نظرى نده!!

اما اگه بلديد چطور بايد اينكارو انجام بديم واسه چشم خيييلييي ممنون تر ميشم راهنماييم كنيد😁♥️

دوستانى هم كه اعتقاد ندارن تو تايپيك من نيان😂

من خودم انجام نمیدم اما خیلی اعتقاد دارم و هروقت سردرد شدید یا بی حالی دارم مامان دوستم انجام میده بالافاصله حالمم خوب میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم انجام نمیدم اما خیلی اعتقاد دارم و هروقت سردرد شدید یا بی حالی دارم مامان دوستم انجام میده ب ...

طریقه درستشون میشه بگی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

روی تخم مرغ با ذغال اسم چهل نفر از دوست و آشنا و همسایه را مینویسی بعد میزنی ب دیوار 

میدونی شاید بعضی چیزها خرافات باشه اما گاهی برای تسکین قلب ی نفر خوبه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

من خیلی اعتقاد دارم و  واقعا برای من تاثییر داشته اما همه نمیتونن بشکونن باید بلد باشی من بابام اول وضو میگرفت و بعد ۴ قل وان یکاد ایت الکرسی میخوند اسم کسایی که دیدن رو روی تخم مرغ یه گردی میکشید و دوطرف تخم مرغ سکه میزاشت اسم میبرد یه دفه تهم مرغ میشکست و بعد مینداختمش تو آب روون 

من خودم انجام نمیدم اما خیلی اعتقاد دارم و هروقت سردرد شدید یا بی حالی دارم مامان دوستم انجام میده ب ...

نميدونى چطورانجام ميده؟منم مدت هاس بيمارم و هر چى درمان ميكنم و دكتر ميرم فايده نداره گفتم يه تخم مرغ بشكنم ببينم چطوره

سوره فلق بخون

ایت الکرسی بخون

#بت-پرست-نباشیم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

طریقه درستشون میشه بگی

من نمیدونم مامان دوستم انجام میده دیدم با زغال رو تخم مرغ خط خطی میکنه زیر لب ی چیزایی میخونه همین 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ما اینجوری انجام‌میدیم اثر هم میذاره.  روی تخم مرغ اسم‌کسایی که میدونیم چشمشون شور هست مینویسیم یا اگه نخواستین اسمشونو بنویسین به نیت اسم‌هرکدوم با مداد سیاه یه دایره میکشیم رو تخم مرغ دایره های کوچیک 

بعدش همین تخم مرغ میبریم سر یه سه راه میندازیم میشکنه مثلا سر کوچتون که هم به سمت راست راه داره هم سمت چپ میشه سه راه بعدش یه اسفند هم دود میدیم با پوست پیاز یا سیر عالیه

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

میگن هرکسی نمیتونه انجام بده

تخم مرغ و اسفند و نمک بریز تو کیسه فریزر روی تخم مرغ با مداد شمعی یا ذغال یا مداد چشم مشکی باشه دونه دونه اسم کسی که فکر میکنی چشم زده یا بچه رو دیده بگو و براش یه دایره بکش وقتی تموم شد یه آیه‌ای آیت‌الکرسی وان‌یکادی چیزی بخون با دوتا سکه تخم مرغ و فشار بده دوباره اسم‌ها رو از اول بگو و فشار بده ببین به اسم کی میشکنه به اسم هرکسی هم شکست خواهشا باهاش چپ نشید خیلی وقتها از دوست داشتن چشم میزنن 

وقتی رو تخم مرغ اسم‌نفرات مینویسین یا دایره میکشین بگین به نیت دفع چشم شوری فلانی اینا موقع شکستن تخم مرغ هم بگین همه چشم شوری و انرژی ها منفی زندگیمون رفع شد

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️