2777
2789
عنوان

نظر بدین این آقا با معیار های من جور در میاد یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 75 پست
الان 4ماه که باهم دوستیم  بیشتر از این حس میکنم بهش وابسته میشم و نمیتونم ترکش کنم  هرچن ...

دوستین؟ 😐

من فکر کردم رسمی جلو اومده. تحت نظر خانواده اشنا شدین. 

اگر میبینی با ملاک هات همخوانی نداره،  رد کن. 

روابط ازاد و باز چیزی نیست که راحت ازش رد بشی و بگی مهم نیست. هست خیلیم هست. 

فردا دختر خاله ای کسی میاد با تاپ شلوار جلو این اقا میگرده شما حرص میخوری دعوا میکنی با همسرت ولی ایشون میگه برای ما عادیه و بهت گفته بودم. 

سعی کن با هم کفو خودت ازدواج کنی 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین اگه مسئله مالی برات مهم نیس قبول کن ولی در کل بنظر من معلم خیلی حقوقش کمه

آره خوب مگه چه شغلی خوبه داشته باشند پس؟ 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت منم مثل تو میشم چون تورو دوست دارم میخوام از دستت ندم  میگفت آدم ها تغییر میکنند

پارتنر من که میگفت بخاطر تو مذهبمو عوض میکنم ولی من قبول نکردم باهاش ادامه بدم

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

میگفت منم مثل تو میشم چون تورو دوست دارم میخوام از دستت ندم  میگفت آدم ها تغییر میکنند

حرف این اقا رو ملاک قرار نده. 

ادمها تو بعضی موارد پایه ای تغییر نمیکنند. 

برو پیش مشاوره و حرف مشاوره رو ملاک قرار بده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ایشون یک بار گفتند برای من مهم نیست هرجوری که دوست داری باش ولی من خودم اینو درست نمیدونم و نخواهم د ...

و یه سوال دیگه میتونی ببینی و برات مهم نباشه ک با خانومای دیگه روابط باز داره؟!

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
نه عزیرم بااین شاید و بایدها جلو نرو.  جلو میری فردا با مهر طلاق برمیگردی.  قشنگ بشی ...

باشه ولی اگه سخت بگیرم و نتونم ازدواج کنم چی 

باشه ولی بلخره هیچکس صد درصد اونطوری که میخوای نیست

نه به دلم ننشست🤣 یه مشاوره برید هم خوبه، درباره مردایی که رو درآمد خانمشون حساب میکنن بیشتر فکر کن، ...

البته این آقا خودش خیلی کد بانوعه😂کار خونه هم میکنه خوب ولی هعی چی بگم والا 

باشه ولی اگه سخت بگیرم و نتونم ازدواج کنم چی  باشه ولی بلخره هیچکس صد درصد اونطوری که میخوای ن ...

نیازی نیس ۱۰۰٪ ایده آل پیدا کنی ولی کسی باشه معیارهای مهمتو داشته باشه+شعور درک متقابل، 

باشه ولی اگه سخت بگیرم و نتونم ازدواج کنم چی  باشه ولی بلخره هیچکس صد درصد اونطوری که میخوای ن ...

سخت گرفتن حد و حدود داره. 

بشین برای خودت ملاک تعیین کن.  منظورم این نیست چشم ابی و مو بور رو ملاک قرار بدی. 

مثلا بگو برام خط قرمزه با نامحرم دست بده. 

تفاوت سنی مون انقدر باشه. 

خانواده اش با خانواده مون بخورن. 

اهل نماز و روزه باشه. 

مقید باشه. 

فلان باشه. 

طبق اونا بخواه. 

سخت گیری جایی هست که ایراد الکی بذاری. 

ولی تو کلیت بهم بخورید،  بله بگی. 

این اقا خط قرمزهاش زیاده،  اخر خودت باید تصمیم بگیری. 

دوستین؟ 😐 من فکر کردم رسمی جلو اومده. تحت نظر خانواده اشنا شدین.  اگر میبینی با ملاک هات همخ ...

هنوز به خانوادش نگفته ولی قرار بود بگه اما الان که معلوم نیست باهم باشیم یا نه گفتم بی خیال نیاز نیست بگی 

ولی البته از نظر عقاید مذهبی باهاش صحبت کردم میگفت منم تغییر میکنم به خاطر تو و خوب دیگه با دختر عمو اینا نمیرم بیرون و اونم ازدواج میکنه و اینا منم با تو ام

پارتنر من که میگفت بخاطر تو مذهبمو عوض میکنم ولی من قبول نکردم باهاش ادامه بدم

من دلم نمیاد چون دوسش دارم

بعدشم سنی نداری

تازه ۱۹سالته

سنت کمه و میخوای به هرقیمتی ازدواج کنی

یک مدت صبر کن. 

خواستگار رسمی قبول کن. 

وارد دوستی هم نشو. 

با چهارنفر حرف بزنی،  متوجه میشی از خودت و زندگی و همسر ایندت چی میخوای؟!