2777
2789
عنوان

نظر بدین این آقا با معیار های من جور در میاد یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 75 پست
حرف این اقا رو ملاک قرار نده.  ادمها تو بعضی موارد پایه ای تغییر نمیکنند.  برو پیش مشاور ...

باشه مرسی از نظرات خوبت حتما همین کارو میکنم 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
و یه سوال دیگه میتونی ببینی و برات مهم نباشه ک با خانومای دیگه روابط باز داره؟!

نه واقعن نمیتونم 

فقط یک بار دیدم که سرش کلی دعوا کردم و بعدش اونم گفت باشه دیگه این روابط رو قط میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز به خانوادش نگفته ولی قرار بود بگه اما الان که معلوم نیست باهم باشیم یا نه گفتم بی خیال نیاز نیس ...

خیلی بچه هستش

یعنی چی بخاطر تو تغییر میکنم؟! 

یعنی خودش هیچ چارچوبی نداره؟ خودش برای خودش برنامه ای نداره؟ 

بادی به هرجهت وزید اینم با جهت باد میره؟! 

خوب فکراتو کن. 

نذار این دوست داشتن های بیخود فردا زندگی رو بهت زهر کنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نیازی نیس ۱۰۰٪ ایده آل پیدا کنی ولی کسی باشه معیارهای مهمتو داشته باشه+شعور درک متقابل، 

شعور درک متقابل رو داره ولی یک سری از معیار هارو نه متاسفانه

نه واقعن نمیتونم  فقط یک بار دیدم که سرش کلی دعوا کردم و بعدش اونم گفت باشه دیگه این روابط رو ...

پس بگو نه ، احتمال تکرار دوباره خیلی زیاده چون نوع تربیتش اینجوریه و خانوادگی این شکلین 

البته احتمال تکرار نشدن هم هست ولی خب این ب شما بستگی داره ک بخواین ریسک کنین یا نکنین رو آینده تون

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
سخت گرفتن حد و حدود داره.  بشین برای خودت ملاک تعیین کن.  منظورم این نیست چشم ابی و مو بو ...

ملاک هامو نوشته بودم ویژگی های اینو هم نوشته بودم ولی دلم نمیاد واقعن ردش کنم دوسش دارم آخه 

و دلم نمیاد دلشو بشکنم و بگم نه 

اما انگار باید این کارو بکنم

بعدشم سنی نداری تازه ۱۹سالته سنت کمه و میخوای به هرقیمتی ازدواج کنی یک مدت صبر کن.  خواستگا ...

حرف زدم قبلا کلی خواستگار داشتم 

این اولیش بود که سنتی نبود 

والا این ور ما معمولا زود ازدواج می‌کنند همین سن و سال 

اما خوب انگار باید صبر کنم بیشتر 

یکم عاقلتر باش دختر جون  پسر ۲۱ ساله تعهد حالیشه؟  تو سرگرمی دو روزشی

یعنی پسرای جوون به درد ازدواج نمیخورند؟ 

باشه مرسی از نظرات خوبت حتما همین کارو میکنم  

ببین من که شما رو نمیشناسم ولی واقعا حیفم میاد دختر خانومی بدون توجه داشتن موارد منطقی و مهم بره تو زندگی مشترک.  اونجا اصلا اینجور نیست که الان میبینی و تصور میکنی. 

ولی خب زندگی مشترک رودیدم

من یه جاهایی سخت گرفتم تو انتخاب همسر. 

باخواستگارام نشستم و حرف زدم

دیدم که واقعا چیا برام مهم هستن. 

من مذهبی ام. 

خب چارچوب دارم تو روابطم. 

یکی اومد گفت چون باهیچ خانومی تو محیطی که هستم ارتباط ندارم،  دوست ندارم همسرمم باهیچ اقایی ارتباط بگیره. 

من همونجا تودلم گفتم نه و جواب رد دادم. 

چون همین یک جمله اش کافی بود برام که بفهمم من فردا حق حرف زدن با برادرشوهر ندارم. 

من حق حرف زدن و احوال پرسی باهمسر خواهرم ندارم. 

تو خیابون فامیل و اشنا ببینم حق سلام علیک ندارم.  چون اقا میخوان ناراحت بشن و جنگ اعصاب خواهیم داشت. 

من حق نخواهم داشت بااسنپ جایی برم.  تنها برم.  خرید برم. 

خب ردش کردم. 

درصورتی که من بازار میرفتم

تنها خیلی جاها میرفتم ولی چارچوب داشتم. پا رو فراتر نمیذاشتم

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من که شما رو نمیشناسم ولی واقعا حیفم میاد دختر خانومی بدون توجه داشتن موارد منطقی و مهم بره تو ...

یعنی نمیشه بعد ها توی زندگی صحبت کرد حرف زد طرف رو قانع کرد و یک جوری باهم کنار اومد؟ 

ببین من که شما رو نمیشناسم ولی واقعا حیفم میاد دختر خانومی بدون توجه داشتن موارد منطقی و مهم بره تو ...

آخه اونی که ایدآل منه قراره چه جوری بیاد؟؟؟؟ 

توی فامیلمون هیچکی نیست همه ی پسرا اومدن خواستگاری ولی هیچکدوم به درد من نمیخوردن 

ملاک هامو نوشته بودم ویژگی های اینو هم نوشته بودم ولی دلم نمیاد واقعن ردش کنم دوسش دارم آخه  و ...

باور کن بری تو زندگی اصلا میبینی دوست داشتن کافی نیست. 

الان بخاطر سن و سالت،  هیجانت،  کشش داری بهش. 

ولی بهت توصیه میکنم خودت رو نگه دار تمام و کمال برای همسرت. 

با خدا هم عهد ببند و ازش بخواه همسر درست درمون سرراهت بذاره. 

به شهدا و ائمه هم متوسل شو. ان شاالله ادم درست بیاد توزندگیت. 

دل ایشونم نمیشکنه. 

خیلی محکم بگو من فکرامو کردم به درد هم نمیخوریم.  ان شاالله خوشبخت بشی و خداحافظ. دو روز و دوهفته دپرس میشی و بعدش میری سراغ کارهات.