2777
2789
عنوان

ی سیلی محکم خوردم از شوهرم خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 87 پست

شوهرم برای من مرده وقتی مرد ک زایمان کرده بودم ۵ روز بود ی دعوای اساسی سر انتخاب اسم بچم کردیم و منو کتک زد حتی خانواده هامونم فهمیدن ولی هیچکس کاری نکرد واسم اخرش وایسادم سوختمو ساختم بخاطره بچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش میخوان من برم بچمو ازم بگیرن اونا همینو میخوان

میدونم فقط به خاطر بچه موندی

اما

چرا جایی میمونی که دوستت ندارن

هرگز تشویقت نمیکنم جای تو نیستم 

ولی با تفکراتی که دارم اگر من جای شما بودم بچه رو می کوبوندم تو سرشون ببینم چجوری میخوان بزرگش کنن

از دعواها و صداها و توهین هاش فیلم و عکس می گرفتم و بعدها به بچه ام نشون میدادم

مهریه ات چقدره؟

کاش میشد دستکم مهرتو اجرا بذاری

وطن ای مادر غمدیده ام.......

میدونم فقط به خاطر بچه موندی اما چرا جایی میمونی که دوستت ندارن هرگز تشویقت نمیکنم جای تو نیستم&n ...

اخه من شرایطم اینجوریه ک باید بمونم بسوزمو بسازم هیچ حامی ندارم خونواده شوهرمم همینو میخوان ک من برم بچه بمونه برای اونا چون اولین نوس بچه دیگه ای توشون نیس 

فقط بخاطره بچم موندم میدونم دوسم نداره هیچوقت واس بهتر شدن زندگیمون تلاشی نکرده دیشب خودش گفت دوست ن ...

وقتی دوست نداره چرا بچه خواسته ازت؟؟اصلا چرا اومده خواستگاریت؟؟چرا ازدواج کرده باهات؟؟

کی گفته چون مرد میتونه بزنه مگه اون دختر صاحب نداره ؟ شکایت کنه پوست تنشو میکنن توش کاه میریزن الان ...

صاحب نداره چیه؟

زن خودش صاحب خودشه 

خودش باید از خودش دفاع کنه‌..

مادرش تا نامزد بودیم محل سگ بهش نمیذاشت الان از حرص من دورش میگرده و عزیز شده براش تمام درد و غم شون ...

جهنم اصلا به درک فقققققط بی محلی چاره کاره فقط بی محلی در ضمن اصلا وضیفه شما نیست بری سر کار همیشه نو تر تمیز باش بزار بیشتر بسوزه این ک دیگه غصه خوردن نداره