2777
2789
عنوان

ی سیلی محکم خوردم از شوهرم خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3624 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر خیلی پررو تر از این حرفان،من چند شب پیش با صدای بلند خندیدم تا زور داشت زد رو سرم رگ گردنم ...

خوب این پسرها ک نمیتونن از مادر دل بکنن چرا مستقل میشن چرا با مادرشون ازدواج نمیکنن ؟ 

بايد انتقادتو كادو پيچ كنى و بعد بيان كنى

مثلا با اينكه خواهرت هيچ وقت كارى نكرده بود ازش ناراحت شم ولى با اين رفتار و يا با اين صحبتش بد جور از چشمم افتاد

چون ازش توقع نداشتم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
من هیچوقت شوهرم پشتم نبود همیشه بخاطره خانوادش تو زندگیم دعوا بوده 

هردری یه کلیدی داره کلیدشوهرتوپیداکن البته اگه مث شوهرمن قفلش زنگ نزده باشه کلیدراه حلشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

خیلی دلم شکسته خیلی حالم بده بخاطره اون بی ارزش سیلی خوردم بچمم کوچیکه دید ترسید گریه کرد

بايد خيلي محكم برخورد ميكردي كه آخرين بارش بشه بچه هم ياد بگيره

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
بهرحال ایشون باید بهتر شوهرش رو بشناسه و بدونه که جواب توهین رو چطور میده ممکنه یکی حتی با کوچیک تری ...

اره منم این وسط ادمم چقد تحمل کنم هیچی نگم یبارم صبرم تموم میشه من دردودل کردم فقط

هشدار!!!!

این‌کامنت‌حاوی محتوایه بی ادبی هست به مقدار شدید اگه اذیت میشین نخونین اگه هم‌اذیت شدین به‌من‌ربطی‌نداره من‌هشدار دادم خودتون جدی نگرفتین!

حالا راهکاری به اسی:

ببین اسی جان من‌ اگه جایه تو بودم همونجا شلوارمو در می‌آوردم میریدم‌ تو دهنش که انقدر غلطه  اضافه نکنه سره خواهره عفریتش

میزنه؟ توام بزن

از قانون سوم‌ نیوتون اسفاده کن به اسم‌ عمل در عکس‌العمل یا کنش و واکنش

هر زدی یه خوردی داره

میزنه تو صورته نازنینت و روشو خط میندازه؟ یکی بزن وسطه پاش حالش جا بیاد 

مردکه دوزاری 

شک ندارم دماغشو بگیری نفسش‌میره

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
خوب این پسرها ک نمیتونن از مادر دل بکنن چرا مستقل میشن چرا با مادرشون ازدواج نمیکنن ؟ 

مادرش تا نامزد بودیم محل سگ بهش نمیذاشت الان از حرص من دورش میگرده و عزیز شده براش تمام درد و غم شونم اینه چرا من سرکار نمیرم جاریم میره

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
به پدرت بگو تا بیاد پدرشو در بیاره من خودم این کارو با نامزد قبلیم کردم دیگه جرعت تو گفتن هم نداشت& ...

دقیقا شوهر منم خیلی میزد بابام پاش راحسابی چلوند 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
اره منم این وسط ادمم چقد تحمل کنم هیچی نگم یبارم صبرم تموم میشه من دردودل کردم فقط

عزیز دلم بخدا همه ی ما از خانواده شوهر بدمون میاد ولی این وسط باید یادمون باشه که برادر به خواهرش وابستس باید زیرکانه شوهرت رو به خودت وصل‌کنی نه اینکه از طریق توهین  و کتک بخوای خودتو خلاص کنی زندگی مشترک همینه باید به خاطر بچه ساخت اما چه بهتر که شوهرتو خام خودت کنی 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)