2777
2789

چندسال بود مشکلات همرو میخوندم فک نمیکردم یه روز خودمم بیام تاپیک بزنم برا مشکلم خانومایی که تو اقدامن یا مامان شدن نیاز به کمکتون دارم

۲۵ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم و برای جلوگیری قرص و امپول …مصرف نمیکردم طبیعی بود جلوگیریم

تاکه تصمیم گرفتیم‌بچه دارشیم رفتم دکتر برای ازمایشو سونو سونوم خوب بود همچی نرمال بود اما ازمایشم نه🥺پرولاکتینم مقداری بالا بود و تنبلی تخمدان داشتم  دکتر برای پرولاکتین و‌ تنبلیم دارو داد‌گفت بعد سه ماه ک داروها تموم شد بیا داروهام تموم شد رفتم‌ گفت میتونی اقدام کنی الان چندماهیه تو اقدامم فعلا که خبری نیست ۸ روز مونده به پریودم کمردرد و تهوع و زیرشکمم درد داره البته همیشه نزدیک پریود اینجوری میشم 🥺مامانایی که با تنبلی باردارشدین چیکارکردین دکتر که میرم هی میگه برو چن ماه دیگ بیا کلافه شدم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واسه منم تنبلی خفیفه هردفعه میرم دکتر بهم کلی امپول میده ۳،۴ماهه البته این دفعه دیگه نمیخوام بر ...

اخرین بار که رفتم گفت وزنتو کم کنی باردار میشی کلی وزن کم کردم ولی فعلا خبری نیست خیلی ناامید شدم دیگه نمیخوام برم دکتر 

تا بیخیال نشی باردار نمیشی اینو از منی بشنو که چند سال اقدام بود

منم بیخیال دارو درمان نمیکنم ورزش رژیم دارم وزنم پایین بیارم ولی نمیشه ناامیدم دیگه

وزن اولیه ۸۸🥲وزن هدف ۶۰ 😍🥰وزن فعلی 74 
منم تنبلی داشتم یه سری موارد تو تاپیکام نوشتم لتروزول خوردم البته رحمم رو هم گرم کردم خیلی تاثیر ...

دکتر بهتون لتروزول داد؟ دکتر من فقط یه داروی پرولاکتین و یدونم پیشگیری از بارداری داده بود همین

منم بیخیال دارو درمان نمیکنم ورزش رژیم دارم وزنم پایین بیارم ولی نمیشه ناامیدم دیگه

نمیدونم چرا انقدر زیاد شده تنبلی تخمدان دخترخالمم داره ولی با دومین اقدام باردارشد