2777
2789

بچه ها من حوصلم سر میره و الکی فکرای منفی میاد سراغم شما چکار میکردید که مشغول میشدید و متوجه گذشت زمان نمیشدید ؟

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

صلوات میفرستم برای فکرای منفی میفهمم،پیاده روی میرم ،کتاب میخونم،فیلم نگاه میکنم ذهنم درگیر نشه 

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هس چن هفتته عزیزم؟اینجاانرژی منفی زیاده ولی عادت کردم

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

پاتخت دانلود کرده بودم از سری اول تا اونجایی که اومده بود 

فیلی عروسیمو می‌دیدم 

رمان می‌خوندم 

شام ایرانی دانلود کرده بودم 

بفرمایید شام دانلود کرده بودم 

دنبال سیسمونی می‌گشتم 

من استراحت مطلقم بودم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
صلوات میفرستم برای فکرای منفی میفهمم،پیاده روی میرم ،کتاب میخونم،فیلم نگاه میکنم ذهنم درگیر نشه  ...

خیلی خوبه عزیزم که کنترلش میکنی منم باید سعی کنم مث شما باشم تا مغزم فرصت فکرای منفی نداشته باشه 

تو هر چیزی ک دوست داری بچه ات بهتر باشه مطالعه کن خیلی تاثیر  داره

خیلی خوب و جالب بود عزیزم ممنونم ،شما کتابی چیزی نمیشناسید در این رابطه معرفی کنید خودتون چی بیشتر مطالعه میکردید ؟

سوال منم هس چن هفتته عزیزم؟اینجاانرژی منفی زیاده ولی عادت کردم

من ده هفتم عزیزم ولی انقدر اطرافیان استرس و فکرا منفی به مغزم وارد کردن که نگو دلم میخاد برم یجایی که هیشکی نباشه 

خیلی خوبه عزیزم که کنترلش میکنی منم باید سعی کنم مث شما باشم تا مغزم فرصت فکرای منفی نداشته باشه&nbs ...

اره گلم من که تازه هفته۸ هستم خیلی مونده انقدر فکرای بد میاد سراغم،دیگه الان تسبیح به دست هستم خدارو شکر بهتر شدم انشاا..شماهم به سلامتی بگذرونی ونی نی سلامت بغل کنی 😍

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

من ده هفتم عزیزم ولی انقدر اطرافیان استرس و فکرا منفی به مغزم وارد کردن که نگو دلم میخاد برم یجایی ک ...

منم ده هفتمه ان تی رفتی؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
پاتخت دانلود کرده بودم از سری اول تا اونجایی که اومده بود  فیلی عروسیمو می‌دیدم  رمان می ...

چه عالی عزیزم منم  باید حتما امتحان کنم ،رمان مثبت و خوب پیشنهاد نمیدید بهم ؟

منم ده هفتمه ان تی رفتی؟

نه هنوز نرفتم یه هفته دوهفته دیگه میرم ان شالله ،عزیزم شما رفتید ؟