2777
2789
عنوان

مچ گیری

108 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من شوهرم خیانت می‌کنه اینو مطمعنم وتااخالا ازشم دیدم ولی چون دست بزن داره وکلا روانیه میترسم سمت گوشیش برم میخام یه چیزی بگیرم بذارم توخونه فیلمشوبگیره یاصداشوضبط کنه دستش حداقل پیش خودش روکنم قصدم جداییه خیلی مشکل دار ممنون میشم کمکم کنید

ببخشید این کامنت همه جا هست بخدا مجبورم تاپیک پاک شه

با اجازه استاتر میشه خواهش کنم لطفا این تاپیک رو گزارش بزنیدلایک کنید براتون صلوات بفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12680738/تو-رو-به-جون-عزیز-هاتون-این-تاپیک-رو-پر-بازدید-کنی

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

چقد ناراحت شدم😔 یاد خودم افتادم منم تو همچین شرایطی بودم ی روزی خداروشکر ک جدا شدم 

اون داره خیانت میکنه شما چرا باید بترسی ک بزنتت؟ اصن چرا همچین اجازه ای دادی از اول ک بتونه روت دست بلند کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد ناراحت شدم😔 یاد خودم افتادم منم تو همچین شرایطی بودم ی روزی خداروشکر ک جدا شدم  اون داره ...

اجازه ندادم هروقت سرهرمسله ای باهم مشکل داشتیم اینکارومیکنه بعدش کلی عذر خواهی می‌کنه ولی انگار من دیونه شدم وواقعااعادت کردم چندوقت پیش رفتم پیش مشاوره وقتی بزاش کاراشوتعریف کردم بیشتر ازخودم بدم اومد من بخاطر بچم تحمل کردم چون خیلی وابستشم وخانوادم پشتم نیس ولی چون خونه ای که واحد آپارتمان توش زندگی میکنمومیتونن ازش بگیرم واقعا میخوام دلموبزنه می‌خوام بفهمم تادیگه ازش صدردرضدمتنفربشم وخامش نشم میخام توافقی ازش جداشم بچمم بهم نامیده اولش خیلی ناراحت شدم وقتی میبینم وچهارسال عمرموگذاشتم پای یه پسر بچه که داری کپی باباش میشه اونم بهم فحش میده منومیزنه می‌خوام چه امیدی به پسرم داشته باشم 

یعنی وقتی خونه نیستی کسیو میاره؟

نمیدونم ولی مطمعنم چه غلطی می‌کنه توماشینش دوبار اسپری تاخیری دیدم قرصای رابطه ی جنسی اینا نشونه ی چیه همش میزنم زیرش میگه مال ده سال پیشه اصلا شاخ درآوردم دیگه زندگی بدردنمیخوره نه من به اون اعتماد دارم نه اون البته اون یه پارانوییدی مریضه 

چقد ناراحت شدم😔 یاد خودم افتادم منم تو همچین شرایطی بودم ی روزی خداروشکر ک جدا شدم  اون داره ...

اجازه ندادم هروقت سرهرمسله ای باهم مشکل داشتیم اینکارومیکنه بعدش کلی عذر خواهی می‌کنه ولی انگار من دیونه شدم وواقعااعادت کردم چندوقت پیش رفتم پیش مشاوره وقتی بزاش کاراشوتعریف کردم بیشتر ازخودم بدم اومد من بخاطر بچم تحمل کردم چون خیلی وابستشم وخانوادم پشتم نیس ولی چون خونه ای که واحد آپارتمان توش زندگی میکنمومیتونن ازش بگیرم واقعا میخوام دلموبزنه می‌خوام بفهمم تادیگه ازش صدردرضدمتنفربشم وخامش نشم میخام توافقی ازش جداشم بچمم بهم نامیده اولش خیلی ناراحت شدم وقتی میبینم وچهارسال عمرموگذاشتم پای یه پسر بچه که داری کپی باباش میشه اونم بهم فحش میده منومیزنه می‌خوام چه امیدی به پسرم داشته باشم