بچه ها من ۳ساله جدا شدم دخترم ۴ سالشه پیش منه،میخام خونه جدا کنم ماهی ۱۷ تومن درآمد دارم به نظرتون میتونم با این درآمد هم خونه کرایه کنم و هم خرج خونه در بیارم؟
عزیزم بستگی به مدیریت هزینه هات داره ،من خودمم تو تهران جدا زندگی میکنم خدا رو شکر تاحالا هیچ موقع لنگ نشدم البته همیشه رعایت میکنم تا به روغن سوزی نیوفتم
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از شهرهای جنوبی ام،کرایه برجی ۵ تومن باید بدم،دخترم مهد میره شهریه مهدش ۱ تومنه
اره . یعنی حداقل ۱۱ تومن براتون میمونه. برای دو نفر کاملا کافیه. اونم دختر ۴ ساله که اونقد خرجی نداره. ما دو تا بچه داریم با ۱۱ تومن هر ماه پس انداز هم داریم
اره . یعنی حداقل ۱۱ تومن براتون میمونه. برای دو نفر کاملا کافیه. اونم دختر ۴ ساله که اونقد خرجی ندار ...
ممنون از قوت قلبت دوستِ خوبم،نمیدونم باید چکار کنم؟نمیدونم کارم درسته یا نه؟بابام ۱ ماهه فوت شده ،از قبلش تصمیم داشتم خونه جدا کنم اما حالا همه چی به هم ریخته
ممنون از قوت قلبت دوستِ خوبم،نمیدونم باید چکار کنم؟نمیدونم کارم درسته یا نه؟بابام ۱ ماهه فوت شده ،از ...
خدا رحمت کنه پدرتون رو.
ولی للان جدا شدن از مادرتون سخت. تنها شده و حتما به دخترتون وابسته است. کم کم باهاش درمیون بزلرین که ازرده خاطر نشه. اگر رابطه ت با مادرت خوبه خونه نزدیک مادرت بگیر که بتونی دخترتو پیشش بزاری به کارات برسی مادرتم که تنهاست