2777
2789
عنوان

من یه درونگرا هستم که حوصله‌ی مهمون ندارم ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 142 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم واقعا شرایط مزخرفی ،منم درونگرام ،شده بعضی وقتا حوصله شوهر و بچه هام ندارم چه برسه مهمون ،مجرد بودم مهمون میومد میرفتم تو اتاق تا میرفتن الان همش حسرت گذشته میخورم راه فرار ندارم

پس بخاطر راه دور هست این مشکلات تون. بازم چقدر منی

آره راهشون دوره اونا تقریبا روستا هستن و ما شهر هر روز کار دارن میان اینجا خسته شدم. حتی واسه یه خرید معمولی

دقیقا اونم با یه بچه کوچیک و بی‌خوابی شب

ایشالا مهمانان کمتر بیان یه استراحتی بهت بدن میدونم خیلی سخته با بچه کوچیک من هم دوران شبیه دوران شما رو گذروندم

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

چقدر مثل منی منم بچم ده ماهشه هفته ای نیست که یه نفر از خونواده شوهرم به بهونه دیدن بچه نیان این هیچی همیشه هم سرزده یهو میان پشت در منم بچم کوچیکه خونم بعضی وقتا به هم ریختس خجالت میکشم من که بی خیال شدم دیگه

یا رفیق من لا رفیق له
چقدر مثل منی منم بچم ده ماهشه هفته ای نیست که یه نفر از خونواده شوهرم به بهونه دیدن بچه نیان این هیچ ...

آخ چقدر شرایطت مثل منه سر زده میان خونه کوچیک و بهم ریخته منم بی‌خوابی شب قبل بی اعصابم کرده. هرروز میان میگن دلمون تنگ شده اومدیم ببینیمش خسته شدم

بهشون زیاد رو نده عزیزم

وقتی میان زیاد باهاش گرم نگیر و یکم سرد باش

تحویلشونم نگیر اصلا شاید کم کم خودشون فهمیدن

دخترخاله منم طبقه بالا مادرشوهرش مینشست

رفت و آمد خانواده شوهرش همینطوری بود اینقد ادامه پیدا کرد و ا‌ونا ول کن نبودن تا آخرش کار به دعوا و بحث و جدل کشید

بیچاره دخترخاله م اصن ارامش نداشت

میگفت یه لباس لختی توی خونه نمیتونم بپوشم بخاطر رفت و امد اینا

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤