یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی بازی های بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده میکنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت
از سن کم انواع اقسام مریضی های روحی روانی و جسمی رو گرفتیم
و کلی مسئولیت رو دوشمون افتاد
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
خخخخ درسمم خوندم شوهر کردم ولی هر روز باید شیش بیدار شم شوهرمو بیدار کنم بره سرکار براش صبحونه هم بزارم ببره😐
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /