2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت ازدواج نکرده بودم

997 بازدید | 36 پست

زندگی متاهلی خیلی سخته. فشار و استرس و ناراحتی های  زیادی رو باید تحمل کنی چ با شوهر چ با بچه 

ی چند وقته فهمیدم تو مغز شوهرم چیا میگذره فهمیدم کجاها پنهون کاری کرده پازل ها  رو تو ذهن خودم  کنار هم چیدم فهمیدم زندگیم چقدر فنا شده اس اما هیچ غلطی نمیتونم بکنم نه راه پس دارم نه راه پیش ظاهری باهاش اوکیم ولی تو دلم غوغاس ات و نابودم این مرد همونیه که همه میگن وای فلانی چقد خوب و اوکیه و خوشبحال زنش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از بس تو زندگی متاهلیم سختی کشیدم مدام استرس دارم از خانواده شوهر کم نکشیدم از غصه دارم نابود میشم دلم داره میترکه حتی از غصه نمیتونم بخوابم یا گریه کنم😔😞 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

دل بی غم پیدا نمیشه دخترجون بالاخره یه غمی باید آدم داشته باشه تا خوشی های آدمو کوفت کنه 

ماهایی که  درس میخونیم و فکر  شاغل شدنیم  و حامی نداریم  هم یه جور دیگه زیر فشار  مشکلات له میشیم

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

دلم میخواد فرار کنم برم جایی که هیچ کس جز منو شوهرم نباشیم که آتیش بندازن تو زندگیم یا حالم رو بد کنن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم از بس تو زندگی متاهلیم سختی کشیدم مدام استرس دارم از خانواده شوهر کم نکشیدم از غصه دارم نابود می ...

دقیقا همینه من هیچ دوستی ندارم بتونم در این موارد حتی باهاش درد و دل کنم و خودم خالی کنم

امشب گفتم سر بسته اینجا بگم شاید یکم آروم شدم

دل بی غم پیدا نمیشه دخترجون بالاخره یه غمی باید آدم داشته باشه تا خوشی های آدمو کوفت کنه  ماها ...

انشالله که کار پیدا میکنی و زندگیت روبراه میشه 

ولی خیلی سخته بفهمی هیچ کاره ای تو زندگیت

ی جورایی آره  فهمیدم خیلی هوله مرتیکه بی‌شعور

این مرتیکه ی بیشعور که میگی یعنی خیلی وقته دوستش نداری پس مشکلت پنهانکاریش نیست کلآ بهش مشکوکی دلتو صاف کن باهاش بهش بگو قصدت چیه که ۱۰ تومن دادی به یک خانم