2777
2789
عنوان

قبل ازدواج عاشق بشم یا بعدش؟!

311 بازدید | 34 پست

یه مورد ازدواج واسم پیش اومده که پسره فوق العاده پسر خوبیه...فقط خانوادم براش شرط گذاشتن و بهش دوسال  فرصت دادن لیاقتشو ثابت کنه...چهارماه دیگه سربازیش تمومه و بعدم میخواد یه شغل خوب دستو پا کنه...از خواهرش که رفیقمه شنیدم داره تمام تلاششو میکنه و حس میکنن واقعا دوسم داره...من تا الان هیچ حسی بهش نداشتم و در حد یه کیس مناسب میدیدمش و سعی کردم تا الان احساساتمو محدود کنم که اگه یوقت نشد ضربه عاطفی نخورم چون واقعا دختر احساساتی هستم...ولی الان که دارم تلاشاشو میبینم خودمم به این نتیجه رسیدم که دوسم داره...فقط الان دو به شکم اشکال نداره یکم احساساتی بشم و سعی کنم دوسش داشته باشم...تا الان که فکرامو کردم حس میکنم آیندم باهاش روشنه...

الان بنظرتون عاشقش بشم بهتره یا بزارم اگه ازدواج کردیم بعدش؟!🥺🥺🥺

راجب اطلاعات بیشتر متن تاپیک قبلیمو بخونید💓❤️🌺

از چه نظر کیس مناسبیه؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق بعد ازدواج به وجود بیاد بهتره تا بتونی انتخاب درست کنی. عشق جلوی عقل رو میگیره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کسی ک سربازه 

هنوزم معلوم نیس کارش چیه

از کی کیس خوب محسوب میشه؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

اینطور نیست شغل نداشته باشه... قراره شغلشو عوض کنه سطحشو ببره بالاتر تا الانم توش موفق بوده...

در این حد بگم با ۲۵ سال سن الان برا خودش خونه و ماشین هم داره