2777
2789
عنوان

آهای شماهایی که مامان باباهاتون

639 بازدید | 32 پست

نزدیکتونن و هرروز میتونید برید ببینیدشون

خیلیییی خوشبختید

حسودیم میشه بهتون

مامان و بابام یک هفته مهمونم بودن الان رفتن

غم دنیا رو دلمه🥺😢

خدا همه مامان باباها رو سلامت نگه داره

آسمونی ها رو هم در آغوشش بگیره

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
اما وقتی پدر و مادرت سمی باشن همچین آرزویی نمیکنی 

اوهوم

خب شرایط همه یکسان نیست حق میدم

ولی الان من یه دختر کوچولوی بدقلق دارم همش میگم مامان باباها چجوری بچه بزرگ کردن! خیلی مکافات داره

همون زحمت چندسالشونم جای کلی تشکر داره بنظرم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدرو مادرتو برات نگهداره وسایه شون از سرت کم نشه

پدرم مرتب میامد بهمون سر میزد ولی دیگه نمیاد😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خدا پدرو مادرتو برات نگهداره وسایه شون از سرت کم نشه پدرم مرتب میامد بهمون سر میزد ولی دیگه نمیاد😢

قربونت عزیزم

خدا شمارو برا عزیزاتون حفظ کنه

چرا نمیان؟

اوهوم خب شرایط همه یکسان نیست حق میدم ولی الان من یه دختر کوچولوی بدقلق دارم همش میگم مامان باباها ...

درسته که زحمت کشیدن اما وقتی با رفتاراشون آزارم میدن دلم میخاد جدا ازشون زندگی کنم‌‌.البته به شما هم حق میدم چون بزرگ ‌کردن بچه مخصوصا اگر بد قلق باشه خیلی سخته منم زنداداشم دوتا بچه پشت سر‌ِ هم گیرش اومد وقتی یروز میریم پیشش میمونیم خیلی خوشحال میشه

درسته که زحمت کشیدن اما وقتی با رفتاراشون آزارم میدن دلم میخاد جدا ازشون زندگی کنم‌‌.البته به شما هم ...

چ خواهرشوهر خوبی هستی 😊

اره مادری کردن خیلی دل بزرگی میخواد

بهرحال امیدوارم همه همیشه شاد و سلامت باشن

چقد از پدر مادرت دوری

خیلی زیاد، من تهرانم اونا جنوبن

اوناهم چون وقت دکتر داشت بابام اومدن وگرنه اونجوری نیستن بیان بمونن، همش مراعات میکنن.

چ خواهرشوهر خوبی هستی 😊 اره مادری کردن خیلی دل بزرگی میخواد بهرحال امیدوارم همه همیشه شاد و سلامت ...

ممنون عزیزم من در واقع چون برادر زاده هامو دوست دارم میرم ازشون مراقبت میکنم❤

من چی بگم مامانم مریضه و زباد نمیتونم برم پیشش. لطفا براش دعا کنین.‌

درکت میکنم

بابای منم دوسال پیش مریضی سختی گرفت و الان به هوای چکاباش میاد تهران و میره، بعد از اون بیماری لعنتی و سختیاش که ذره ذره آب شدنشو دیدم خیلی بیشتر از قبل وابسته شدم بهشون و دوری ازشون برام عذابه

خدا الهی مادرتو شفا بده اصن خودش با پای خودش بیاد خونتون دیدن دخترش🤍 

ممنون عزیزم من در واقع چون برادر زاده هامو دوست دارم میرم ازشون مراقبت میکنم❤

ای جان خیلی خوبه😍

دختر منم یه عمه‌ی خیلی مهربون داره ولی خودم زیادی به دخترم وابستم نمیتونم بفرستم کسی نگهش داره

بخاطر همون همه سختیاش رو دوش خودمه تنهایی و این بهم فشار میاره

ای جان خیلی خوبه😍 دختر منم یه عمه‌ی خیلی مهربون داره ولی خودم زیادی به دخترم وابستم نمیتونم بفرستم ...

زنداداش منم زیاد بچه هارو نمیفرسته مگر که واقعا خیلی کلافه باشه بزرگرو گاهی میفرسته😉معمولا ما میریم کمکش