2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا اشتباهات زیادی داری. به خاطر قد رد کردی به خاطر مهاجرت حسرت می‌خوری. ملاکات کلا اشتباهن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

وقتی بتون میگم ملاکتون قد نباشه انگار اسید ریختم روتون بیااا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

منم بخاطر طلاق تو دورا عقد گفتم نه سال بعد رفت استرالیا الانم زن ایرانی گرفته و از اون قضیه ده سال میگدره و دوتا بچه داره 

یکی دیگم فکر کردم درحدم نیست ناراحتم شدم چرا اومد خواستگاری من اونم رفت المان الانم خواهراشم برده پیش خودش

منم ازدواج کردم و در شرف جدایی هستم و سلامت روح و جسمم از دست دادم شدم معلول خونه نشین 

منم بخاطر طلاق تو دورا عقد شگفتم نه سال بعد رفت استرالیا الانم زن ایرانی گرفته و از اون قضیه ده سال ...

هی لعنت به وضعیت آدم چی بگه ناراحت شدم برات.خودم اوضاع خوبی ندارم هیی

خدایا شکرت