2777
2789
عنوان

کیست و تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 38 پست
منم سیپروترون مصرف میکردم اما بعد از مدتی سرخود قطعشون کردم حتی به دارو گیاهی هم رو آوردم اما تا مدت ...

اصلا و اصلا داروهاتو قطع نکن اگه برات مهمه دراینده بچه دار بشی که مطمعنا برات مهمه داروهاتو بخور 

حتی من الانشم میخورم بعد اینکه بچم 5 سالشه بازم دارو میخورم تا برا بچه دوم تنظیم بشم 

درضمن گوش نکن هرکی گفت ضرر داره فلان دکتر من گفت اتفاقا از سرطان رحم و سینه و جلوگیری میکنه این دارو ولی ضرر هم داره کنارش ولی برا ماها منفعتش فعلا بیشتر از ضررش هس

دو تا بچه بهت بده بعدش میکنیم میندازیمش دور دیگه الان خیلیا رحم ندارن عمل کردن دراوردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همشون قرص های ضدبارداری ان منم ترسیدم مصرف کنم  دیگ یه ورق مصرف میکردم تموم  ا ...

بله درسته صد در صد که عوارض دارن...

دکتری رفته بودم که بهم گفتن این درمان نداره تا آخر عمرت باید قرص هورمونی مصرف کنی ولی با اصلاح سبک زندگیت میتونی کنترلش کنی مثلا یوگا بهترین ورزشه واسه تنبلی تغذیه ت رو باید اصلاح کنی و خیلی چیزای دیگه

اصلا و اصلا داروهاتو قطع نکن اگه برات مهمه دراینده بچه دار بشی که مطمعنا برات مهمه داروهاتو بخور&nbs ...

شما مشکلتون چی بود کیست داشتین یا چی

(منو نکشت ولی یه چیزی اون روز توی من مرد:🖤)
ببخشید شما چند سال سیپروترون کامپاند خوردین ؟ عوارض نداشت براتون؟ منم تنبلی دارم دکتر بهم داده خیلی ...

من اگه بخوام دقیق بگم بیشتر از 10 سال میخورم خوشبختانه من باهاش بدنم خیلی سازگار هس نه برام حالت تهوع میاره نه چاقی نه موی اضافه نه لک پوست فقط یکم سگ اخلاقم میکنه😁 اونم خودمو کنترل میکنم

[QUOTE=322230462]بله درسته صد در صد که عوارض دارن... دکتری رفته بودم که بهم گفتن این درمان نداره تا آخر عمرت باید قر ...[/QUOTE

اره به منم اینجوری‌ گفتن منم مجردم سنم کمه 

ولی اخه نه میشه ک همیشه ورزش کرد و فلان 

والا با اوناهم اخه حل نمیشه ک 

ن هم میشه ک همیشه قرص خورد

(منو نکشت ولی یه چیزی اون روز توی من مرد:🖤)
اصلا و اصلا داروهاتو قطع نکن اگه برات مهمه دراینده بچه دار بشی که مطمعنا برات مهمه داروهاتو بخور&nbs ...

واقعیتش انقد سونو گرافی و دکتر رفتم دیگه بیخیال شدم 

بله درسته الان واسه ما منفعت داره تا ضرر 

خیلی ممنونم از اینکه تجربه هاتو نو باهام شیر کردین🙏

دوستم از ۱۹ تا ۳۲ سالگی که بچه دار شد قرص سیپرترون کامپاند میخورد ولی بعد از زایمان مرتب شد و تمام علائم از بین رفت .

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
واقعیتش انقد سونو گرافی و دکتر رفتم دیگه بیخیال شدم  بله درسته الان واسه ما منفعت داره تا ضرر& ...

ورزش و سیاه دانه و حذف لبنیات یادت نره

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
دوستم از ۱۹ تا ۳۲ سالگی که بچه دار شد قرص سیپرترون کامپاند میخورد ولی بعد از زایمان مرتب شد و تمام ع ...

برا بعضیا حدودا 2 درصد افرادی که این مشکلو دارن یا خود بخود حل میشه مشکلشون یا بعد زایمان خوب میشن که شانس من فک نکنم جز 2 درصد باشم 😁