2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا بغلم  

ردت کرد؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
والا منم به عشقم رسیدم عین چی پشیمونم عذاب جهنمو بهم‌میده به امید روزی ک منم ازش جدا بشم بیام از این ...

اخه چرا مردا اینطورن

تا دوستن خوبن وقتی باشون میری زیر ی سقف 180 درجه عوص میشن😐

دیگه از من بدتر نبودی که ...

هم ب عروسیش رفتم هم کلی قر دادم 

بیخیال بابا دنیا دوروزه این نشد یکی بهترش فکر چیو میکنی 

ب جاش انقدر بالا برو که خودتو درحدش ندونی قشنگم

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اخه چرا مردا اینطورن تا دوستن خوبن وقتی باشون میری زیر ی سقف 180 درجه عوص میشن😐

برا من که عوض که چه عرض کنم کثیف موجود رو زمین هست از نظرم خودم 

دیروز تولدم هزار بهم انگ زد حالم ازش بهم‌میخوره

دوسش داشتم😞

من بیشتر خیلی بیشتررررر اما وقتی نمیشه ب زور که نمیتونستم /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اره سیسی😞

اااااا اشکال نداره یکی بهتر حتما نصیبت میشه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم