2777
2789
اخه با کدوم پول ؟ پول سرویس ندارم اگ داشتم میرفتم پیشه خودشون 

چجوری میتونن اینقد راحت دلبشکونن... 

الهی قبرش پور نور مادربزرگم،چقدرررر اذیتش میکردیم،چقدر بعضی وقتا از رو بچگی و نادانی بد حرف میزدیم باهاش ولی درجواب عاشقانه دوستمون داشتو از گل کمتر بهمون نمیگفت... 

خدا تو رو بیامرزه سید زهرای دوست داشتنیِ من 

عزیزدلم مطمئن باش میگذره این روزا،و چه کار بزرگو قشنگی میکنی که به مامانت نمیگی و ناراحتش نمیکنی 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری میتونن اینقد راحت دلبشکونن...  الهی قبرش پور نور مادربزرگم،چقدرررر اذیتش میکردیم،چقدر بع ...

چقد خوب من مامانبزرگم ازم متنفره و دیگه امشب مطمئن شدم خیلی حالم بده

چقد خوب من مامانبزرگم ازم متنفره و دیگه امشب مطمئن شدم خیلی حالم بده

آخه واقعا چرااااا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چند شب پیش خیلی گشنم بود اروم رفتم یخچالو باز کردم یچیز بردارم بخورم بعد مادربزرگم صبح زنگ زده بود ب ...

حضورت اونجا مزاحمشونه 

سعی کن ترکشون کنی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
آخه واقعا چرااااا

نمیدونم رازی نبود ک من برم خونشون اون روز زنگ زده بود ب خالم میگفت اره شبا من نمیدونم از این یخچال میخاد بگیر بخاببب بابا عه

بخدا من اینجا مامانم خودش میاد برام میخره میزاره یخچالچرا اینجوری میکنن🥺🥺🥺🥺🥺

چقد برات ناراحت شدم،کاش راه حلی برات داشتم ولی واقعا کاری جز دعا از دستم برنمیاد...ایشالله زودی همه چی درست بشه