2777
2789
عنوان

چجوری مهاجرت کنم؟

370 بازدید | 36 پست

سلام ،ی سوال بپرسم ممنون میشم که اگر تجربه ای از دوست و اشنا یا خودتون دارید در اختیارم بذارید.

کسی که سال اول پزشکی هست چجوری و از چه راهی اقدام کنه برای مهاجرت ؟ و اینکه در امد و زندگی خوبی هم بتونه داشته باشه. چه کشوری؟

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تحصیل استرالیا و آلمان 

برای زندگی کانادا 

البته چه پزشکی هستید؟

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         

سوالاتت خیلی کلی هست. اگه حس میکنی با مهاجرت حالت بهتر میشه و به خانواده و اطرافیانت تو ایران وابستگی زیادی نداری مهاجرت کن. کشوری که شرایط مهاجرت به اونجا رو داری و خوبه. تحقیق کن درباره کشورهای مختلف و شرایط مهاجر پذیریشون. 

عزیزم یکم فیلم اونایی که مهاجرت کردن رو ببین بعد تصمیم بگیر، اصلا گل و بلبل نیست اون ور، اون ور هم مثل این ور مشکلات داره، غربت هم که به اندازه کافی دردآور هست 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
امریکا کانادا استرالیا همین

راهشم بگو خب😂😂😂

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏
برای تحصیل استرالیا و آلمان  برای زندگی کانادا  البته چه پزشکی هستید؟

داداش سال اولیم ،پزشکی عمومی دیگه😂😂😂