2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

سوالم فک کنم یکم مسخره اس😑 بابام داره میره همین یکی‌دوماهه میخام بهش بگم برام ادکلن بیاره از فرودگاه ... فرودگاهش چجوریه؟ و اینکه ب دلار باید خرید کنه یا ب پول عربستان؟ 

حج عمره چهارده سال پیش

سوالم فک کنم یکم مسخره اس😑 بابام داره میره همین یکی‌دوماهه میخام بهش بگم برام ادکلن بیاره از فرودگاه ... فرودگاهش چجوریه؟ و اینکه ب دلار باید خرید کنه یا ب پول عربستان؟ 

بفرمایید

سوالم فک کنم یکم مسخره اس😑 بابام داره میره همین یکی‌دوماهه میخام بهش بگم برام ادکلن بیاره از فرودگا ...

فرودگاهش ادکلن های گرونی داره ،بعد هم میشه با دلار خرید کرد وهم با پول عربستان ،البته باپول عربستان بهتره ،چون بعضی فروشگاهها دلار رو کم حساب میکنند 

سوالم فک کنم یکم مسخره اس😑 بابام داره میره همین یکی‌دوماهه میخام بهش بگم برام ادکلن بیاره از فرودگا ...

عزیزم من سال 92 رفتم. یعنی ده سال پیش 

همه جاش عطر و ادکلن داره بازارای داخل شهر مکه حتی 

به دلار خیلی راحته اونجا خرید و فروش 

فرودگاهشم خیلی خوبه از نظر خرید 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.