2777
2789

شما ازدست این وروجک چطوری میخوابین چیکار کنم همش غلط میخوره اینور واونور گهواره نمیخوابه 

لالایی هم براش میزارم یه تخت دونفری بزگ براش گرفتیم لبه داره از اولش میره تا اخرش عروسک اینا هم ریختم رو تخت براش سرگزمشون بشه حالا میخوابه هم غلط میزنه بعد یه دیقه غلط میخوره یه جادیگه چیکارش کنم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غلت میخوره

غلط چیه دیگ 

من یادمه بچه این سنی داشتيم اصلا نمیخوابیدیم شیفتی بالا سرش بودیم😅🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

چیکار کنم خدایی زمین میزارم هوا میزارم گهواره میزارم هیچیم روش نیست تواین سرما ولی همش غلط میخوره دستمم بندازم دور گردنش جیغ میزنه عروسی جلو پاهاش باشه جیغ میزنه تازه باباش هم شبا میخوابونتش پهلوش دراز میکشه نا شیر بخوره بخوابه

پسرمنم همینطوریه دوبارم از روتخت افتاد😐😐

😳😳😳

خطرناکه

دکتر نبردیش؟بچه ی شیش ماهه سرش خیلی نرمه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
غلت میخوره غلط چیه دیگ  من یادمه بچه این سنی داشتيم اصلا نمیخوابیدیم شیفتی بالا سرش بودیم😅🤦 ...

اووه ببخشید من شوهرم هستا ولی خب روزکاره خسته میشه بعضی وقتا هم شب کاره کلا نیستش

من که تو تخت گهواره ایش میخوابونمش 

لبه هاش خیلی بلنده

از همون نوزادی همونجا خوابیده و عادت کرده

تو خواب اصلا قلت نمیزنه

تو بیداری میزنه که اونم رو زمینه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
اووه ببخشید من شوهرم هستا ولی خب روزکاره خسته میشه بعضی وقتا هم شب کاره کلا نیستش

نمیدونم دیگ ما از کار و زندگی و درس و سرکار و همه چی واسه بچه میزدیم

کاری نمیشه کرد تا الان چجوری پیش بردی از الان ب بعدم همونجوری پیش ببر

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من که تو تخت گهواره ایش میخوابونمش  لبه هاش خیلی بلنده از همون نوزادی همونجا خوابیده و عادت ک ...

چند ماهشه مال من تو بیداری غلت نمیزنه روشکم راه میره میره جلو هرچی هم روزمینه عین جارو میخوره وتمیز میکنه بخاطر همینم بیست وچهار ساعته باید جاروبکشم چیزی نباشه

چند ماهشه مال من تو بیداری غلت نمیزنه روشکم راه میره میره جلو هرچی هم روزمینه عین جارو میخوره وتمیز ...

الان دقیقا شیش ماه تمامه

حالت چهاردست و پا میمونه ولی هنوز نمیتونه حرکت کنه

معلومه خیلی بچه ی پر جنب و جوشی کارت سخته😁