2789

بچه ها من دارم برای پزشکی میخونم یعنی کنکور

خواهرم دوسال بزرگ تره قصد رفتن و مهاجرت داره.  اینو بگم که مامان بابام بصورت کلی بمن بیشتر توجه میکنن چون کوچیک ترم کل تایم با منن یا جایی میرن برای من چیزی می‌خرن بیشتر و کلا بیشتر قربون صدقه من میرن میگن تو ته تغاری هستی و فلان. ولی بعضی وقتا حرفایی میزنن که نمیدونم از سر چیه ولی خیلییی تبعیضانه اس مثل حرف دیشب بابام که تا صب بخاطرش گریه کردم و نمیدونید چقدر قلبم شکست. ما دو سه تا خونه داریم دیروز کارای انتقال و خرید خونه جدیدمون تموم شد بابام وقتی برگشت اومد تو اتاقم خبر داد که کارا تموم شده و حرف زدیم و اینا یهو برگشت گفت ایشالا حالا هرکدوم از شما که ازدواج کردید یه خونه میدیم به اون خواهرتم (اسمشو گفت) که میخواد مهاجرت کنه ی خونه هم میدیم به اون. بچه ها من کوچیک ترم ولی همش حرف ازدواج منو میزنن به شوخی هی میگن آره اونکه داره میره تو شوهر کن. البته اینجوری نمیگنا من از حرفاشون میفهمم. الانم مطمئنم اونی ک ازدواج کنه منظورش من بودم. کاش میگفت برای مطب آینده تو و برای مهاجرت اون بهتون میدیم. خیلی قلبم شکسته واقعا قصدش چی بود؟ من حساسم؟ میاد پیشم بغضم میگیره از نفرت 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

حساس شدی منظوری نداشته

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از حساس رد شدی خواهرم سوسولی سوسول...بیچاره چیزی نگفته

خب آخه چرا بگه هرکی ازدواج کرد بهش میدم 

خواهرتم مهاجرت کرد بهش میدم

یا از ازدواج منظورش من بودم یا اگه من نبودم چرا اسمی از من نیورد؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
خب آخه چرا بگه هرکی ازدواج کرد بهش میدم  خواهرتم مهاجرت کرد بهش میدم یا از ازدواج منظورش من ب ...

بابا بیخیال . یه جوری میگی ازدواج منظورش من بودم انگار فحش داده بهت . انقدر بخوای حساس باشی و هر حرف معمولی رو سریع به دل بگیری چطوری میخوای توی این دنیا زندگی کنی ؟ 😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب آخه چرا بگه هرکی ازدواج کرد بهش میدم  خواهرتم مهاجرت کرد بهش میدم یا از ازدواج منظورش من ب ...

حالا تو باشی مثلا چی میشه پدر مادر هر چند چیزی هم نگن آرزوشونه بچه شون سر و سامان بگیره .با این شرایط وارد جامعه بشی خیلی اذیت میشی سعی کن خودتو عوض کنی باور کن برا خودت میگم

حالا تو باشی مثلا چی میشه پدر مادر هر چند چیزی هم نگن آرزوشونه بچه شون سر و سامان بگیره .با این شرای ...

من مشکلم اینه ک برای هردو این آرزو رو داشته باشه من نوزده سالمه سنی ندارم. خواهرم که بیست و سه سالشه باید ازدواج کنه نه ک بگن اون بره دنبال پیشرفت و مهاجرت تو ازدواج کن

آخه مگه من اسباب بازی دست اونام؟ من چمه ک نرم دنبال آرزوهام. آخه حرفم منطقی نیست؟ 

چیزی نگفته که بنده‌خدا

حالا منو باش فکر میکردم دعواتون شده😐

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

خدایی بعضیا چقد سوسولن

یکم جنبه هم خوب چیزیه

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   

حساسی

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
بابا بیخیال . یه جوری میگی ازدواج منظورش من بودم انگار فحش داده بهت . انقدر بخوای حساس باشی و هر حرف ...

آره من قبول دارم حساسم اتفاقا دارم رو خودم کار میکنم و ازدواجم چیز خوبیه ولی آخه من سنی ندارم منی که نوزده سالمه بگن ازدواج کنم. خواهرم که بیست و سه سالشه مهاجرت کنه بره دنبال پیشرفت؟ من آرزو و هدفم ندارم پس من چرا نرم؟