2777
2789
فقد شبایی ک تازه عزیزانمو ب خاک میسپردیم میرفتیم تا شب سوم قران میخوندیم ولی ارامشی داره غیر قابل ت ...

آره حرفتون رو قبول دارم مخصوصا گلزار شهدا. انگار ی تکه ازبهشته. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری میشم میرم  یه قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی رو دان میکنم نگاه میکنم‌

شبها صحبت های حاج آقا عالی واستاد شجاعی رو گوش بدم. ی کم آدم میشم ولی صبح که میشه بازم همون آدم قبل میشم. 

خدا بهمون رحم کنه.حتما دورت آدمای این مدلی هس ک تاثیر میزارن.من رفت آمدو کم کردم بهترم

هست ولی میگم مشکل ازخودمه. باید بتونم خودمو آدم کنم. مگه انسان های بزرگ همه شرایطشون عالی بوده. اونا تلاش کردن زحمت کشیدن. هرچند باید لطف خدا هم شامل حالمون بشه تاادم بشیم. 

شماها چطوری از این دنیای فریبنده که خودشو خییییلی بزک کرده دل می کنین؟ حاااالم بده خیلی هم بد. هرروز ...

خدا دنیا رو افریده برای زندگی و لذت .دلبستگی داره ،زیبابی،غم .وقت دل کندن هم که برسه فرصت انتخاب نداریم .پس لذن ببر و زندگی کن 

منم جدیدا خیلی سقوط کردم

قبلاً نمازم اول وقت بود ولی الان بی غیرت شدم

هر هفته ختم قرآن داشتم ولی الان......

چرا سقوط کردم

کاش میدونستم از کجا شروع شد

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

خیلی دوست دارم از داشته هام دل بکنم. ولی نمیشه. این لعنتی ها خیلی دلربایی میکنن. 

وا یعنی چی؟؟

باید از داشته هات لذت ببری و به بهترین نحو زندگی کنی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "