2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حس میکنم یه جوریه میترسم استفاده کنم

منم اولش همین فکر میکردم ولی بعدش پشیمون شدم گفتم کاش زودتر میخریدم واقعا ادم رو راحت میکنه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

اسی وبچهاااا بشتابید جواب بدین

من ۱ آبان  ۳ آذر پریود شدم الان دی ماه باید ۵ ام ینی فردا بشم دیگ؟؟؟؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
سیکلت یه ماهه یا ۲۸ روزست🤔

۳۲ روزع شده از وقتی ک ال دی رو قط،کردم از شهریور 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

کاپ خیلی خوبه اما به نظرم با توجه به تفاوت های جزیی تو آناتومی بدن افراد واقعا باید برا یکی جور بشه

من کلللللی ویدئوی آموزشی ازش دیدم. اما بازم بعضی وقتا درست جا نمیفته و فشار زیادی بهم میاد. بعضی وقتام عالیه ها. گاهی هم زور زدن و طول کشیدن خارج شدن یا جا افتادنش منجر به عود کردن فیشرم میشه

برا همین گذاشتمش کنار

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.