ولی نمیدونم وسایل چوبیم تو سبک سلطنتی قرار میگیره یا کلاسیک ، میتونید راهنماییم کنید ؟
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مبلای فرانسوی مناسب سبک نیو کلاسیک با متراژ خونه صد وپنجاه ایناست بوفه و اینه چوبی خمره ای سبک کلاسی ...
به نظرتون به هم میان ؟
یا باید یکیشو عوض کنم ؟
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾
عوض کنی بهتره ترجیحا اینه و کنسول بده بره سبک نئو کلاسیک قشنگتر و بروزتره
آینه کنسول و بوفه و میز تلویزیونن .
از یه طرف خیلی دوسشون دارم از طرفی خودمم حس میکنم به هم نمیان ولی خب تازه چندتا وسیله رو عوض کردم نمیتونم عوض کنم 🥲
مثل منی منم سبک مدرن دوست دارم ولی وسایل خونم بین سبک مدرن و نیو کلاسیک سرگردون شده تو خرید بعضی چیز ...
من وسایل چوبی رو گرون گرفتم اکه الان بفروشم با پولش میتونم آینه کنسول و میز تلویزیون نئوکلاسیک خوب بگیرم ولی راستش جرات نمیکنم به همسرم بگم چون کلی از وسایل رو تازگیا عوض کردم 😵💫 و خب همسرم مخالف عوض کردنع