من تا به حال سونو نرفته بودم امروز که رفتم دکتر گفت ساک رو ندیده آخرین روز اولین پریودم واسه ۲۸مهر بوده و الان باید هفت هفته باشم آیا امکان داره لقاح اینقد دیر انجام شده باشه لکه بینی هم دارم واقعا گیج شدم عدد بتا هم رنجش نرماله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خارج رحم نباید درد داشته باشم ؟هیچ دردی ندارم آخه خدا کنه سونوگرافی بد بوده باشه و تشکیل شده باشه🥲
نه درد نداره، ولی چون ساک تو لوله هست خیییییییییلی خطرناکه برای مادر، چه دکتر بی خیالی داری که ساکو ندید و فرستادت خونه، حتما فردا دوباره برو سونو، تا اون موقع هم حرکات تند نداشته باش
نه درد نداره، ولی چون ساک تو لوله هست خیییییییییلی خطرناکه برای مادر، چه دکتر بی خیالی داری که ساکو ...
هنوز تازه فردا میخام برم دکتر فعلا سونوگرافی فقط رفتم که گفتش دوباره تیتر بتا بده منم دادم ۷۰۰۰بود فردا عصر نوبت دکتر دارم امیدوارم اینجور چیزی نباشه هنوز امید دارم که لقاح دیر انجام شده و ساک هنوز دیده نشده😔
هنوز تازه فردا میخام برم دکتر فعلا سونوگرافی فقط رفتم که گفتش دوباره تیتر بتا بده منم دادم ۷۰۰۰بود ف ...
ایشالا عزیزم، شایدم سونوش خوب نبوده، رو دخترم دکتر با دستگاه خودش ساک رو ندید منو فرستاد سونو واژینال جالبه که اونجا هم ساکو ندیدن، واسم نامه نوشت که همون لحظه برم بیمارستان واسه عمل اورژانسی بستری شم ،اما همسرم نا امید نشد منو برد پیش دکتر دلیری اونجا ساکو دید دکتر، ازون سونوگرافی که واژینال انجام داد هم شکایت کردیم