2777
2789

مثلا من چندین بار توسل کردم به اهل بیت در مورد حاجتم و خواب و نشانه های موثقی دیدم که از جانب اهل بیت هست منم امیدوار میشدم که حاجت روا شدم اخرش اون کار نمیشد من میگم اگه قراره نشه چرا امید الکی میدید از نظر من این کار خیلی زشته که چندین بار اهل بیت با من کرده نظر شما چیه ؟

شاید وقتش نشده خدا قراره حاجتت رو بده

یا شاید خواب هایی که دیدی از ضمیرناخوداگاه خودت بوده و صادقه نبوده

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید وقتش نشده خدا قراره حاجتت رو بده یا شاید خواب هایی که دیدی از ضمیرناخوداگاه خودت بوده و صادقه ...

من چندین بار خواب اماما رو دیدم تو احادیث هست تو این خوابها شیاطین تصرف ندارن بهم نشونه دادن نشد من خودم متنفرم کسی رو الکی امیدوار کنی متاسفانه اهل بیت اندازه من فکر و درک ندارن این نظر منه لطفا نریزید سرم

من چندین بار خواب اماما رو دیدم تو احادیث هست تو این خوابها شیاطین تصرف ندارن بهم نشونه دادن نشد من ...

من کاری به احادیث ندارم با منطق و فکرم بهت گفتم نگفتم شیاطین تو خوابت تصرف کردن گفتم ضمیرناخوداگاهت بوده اینطوری خواب دیدی باز هم نمیدونم دارم میگم شاسد و شاسد هم واقعا روح امامایی که دیدی بوده ولی زمانش فرا نرسیده

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
این حرف رو واقعا میگی یا تیکه انداختی ؟

نه واگعی نیست

بابا چرا ما مذهبیا نباید بخدا توکل کنیم؟ معنی توکل اینه که به زمانبندی خدا به خواست خدا به حکمتش به همه چیش اعتماد کنیم حتی وقتی بدمیاریم 

نم چی بگم ولی خودم  ب این اعتقاد دارم ک باید به زمان بندی خدا ایمان داشته باشم

نه میدونی بحث زمان بندی نیست حاجت هایی داشتم که دل خوشم مردن میدیم ندادن نه که مستقیم بگن ها ولی نشانه هایی میدادن تو خواب اونم خودشون میدادن تو خواب میفهمیدم مثلا فلان امام هست

نه واگعی نیست بابا چرا ما مذهبیا نباید بخدا توکل کنیم؟ معنی توکل اینه که به زمانبندی خدا به خواست خ ...

خب من متوجه متظورت نشدم من میگم توسل به اهل بیت کردم چندین بار بعد کلی توسل یه شب تو خواب امام زمان وعده داد حل میشه نشد و الان غیر ممکنه بشه چون دیگه شرایطش نیست من میگم قرار بود درست نشه چرا گفتی حل میکنیم چرا امید الکی دادی

خب من متوجه متظورت نشدم من میگم توسل به اهل بیت کردم چندین بار بعد کلی توسل یه شب تو خواب امام زمان ...

عزیزم خیلی نمیشه خوابو جدی گرفت ولی اصلا بفرض رویای صادقه دیدی، خب شاید قراره جور دیگه ای مشکلت حل بشه

عزیزم خیلی نمیشه خوابو جدی گرفت ولی اصلا بفرض رویای صادقه دیدی، خب شاید قراره جور دیگه ای مشکلت حل ب ...

عزیزم من از امام زمان یه حاجت مشخص داشتم وقتی بعد چند ماه توسل کردن تو خواب دیدمش و گفت حلش میکنیم یعنی نمیدونست چی رو میخواد حل کنه همینجوری الکی حرف میزد اون میدونست خاجت من چیه قرار بود غیر اون رو بده نباید میومد میگفت حل میکنیم انگار شما پیش یه پولدار میگی من چک صد میلیونی دارم کمک کن بدم اونم میگه حل میکنیم بعد فردا میبینی نسیه های بقالی رو داده که داشتی تو نمیگی که من چکم رو گفتم قرار بود جور دیگه حل کنی چرا امیدوارم کردی من روی تو حساب باز کردم